7 redenen waarom wij deze trend NOOIT meer willen zien

Hot or Not?

Sommige trends mogen van ons voor eeuwig blijven. De leren jas, de panter printjes; noem maar op. Wij kunnen nog jaren teren op trends. Maar er zijn ook trends die van ons echt mogen vertrekken en geen retour meer hoeven te maken. Één daarvan is de cropped top.

Je hebt hem vast nog in de kast hangen. Supermooi met een hoge broek of pleated skirt. Maar er is een tijd van komen en gaan, en voor de cropped top is het nu echt time to go. Zeven redenen waarom wij er he-le-maal klaar mee zijn.

1. Je buik is te zien, ten alle tijde
Tsja, het heet natuurlijk niet voor niets cropped top en een blote buik is de bedoeling bij zo’n top. Maar van ons hoeft het niet. Een beetje bloot dat wat aan de verbeelding overlaat vinden wij helemaal fijn, maar dat doen we liever met subtiele cut-outs of off-shoulder tops.

2. Wanneer moet je het aan?
Naar kantoor is geen goede optie om een crop top te dragen, maar wanneer dan wel? In het weekend als je winkelen of een verjaardag hebt? NO WAY! 

3. Het is koud
Do we need to say more? Een cropped top is zeker niet gemaakt om je warm te houden. Lekker aantrekken deze zomer op een festival maar laat verder maar gewoon in de kast hangen.

4. Alleen voor mensen met 0,05% lichaamsvet
Als alleen de mensen met minder dan 0,05% lichaamsvet het goed staat, zou het geen trend mogen zijn. Gezien de 99,9% van de overige populatie die dit niet heeft.

5. Het is maar een halve top
Waarom zou je 30 euro betalen voor een half topje, als je voor datzelfde geld een hele top koopt? Logica.

6.  Een normaal shirt is onvindbaar
Hoe vaak het ons wel niet is overkomen dat we ‘de perfecte top’ vonden, maar eenmaal tijdens het passen erachter kwamen dat het een cropped top was. Bleh, weg!

7. Mannen vinden het niet mooi
Het is duidelijk dat we ons voor onszelf kleden en niet voor mannen. Maar hun mening telt wel mee. En laat het nu zo zijn dat zij cropped tops totaal niet begrijpen. Hear hear! Waarom zou je een top kopen die te klein is? Volgens hen zou je een cropped top alleen op een festival mogen dragen. Anders is het uitgesloten.

Wat wij wel heel gaaf vinden is een cropped flared broek
> Zo draag je een cropped flared broek!

PHOTOCREDITS : URBANOUTFITTERS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites