Deze prints verdienen een plek in je garderobe!

Met deze prints kom je al-tijd stijlvol voor de dag!

Als je op zoek bent naar de manier om je spring/summer wardrobe te boosten dan ben je op de juiste pagina beland! Een print kan namelijk nét dat beetje extra toevoegen aan je look. Mocht je denken dat prints niet in een basis garderobe thuishoren… Wrong! Manon beschouwt het ‘streepje’ en de panterprint zelfs tot haar ultieme essentials.

Stripes
Één ding is zeker: streepjes horen in jouw kast thuis! Met de Bretonse streep sla je nooit de plank mis (wist je dat Coco Chanel in 1917 dé streep op de kaart zette?) Zwart met wit of felgekleurde strepen… Het kan allemaal en het maakt je outfit in één klap stylish.

Ruitjes
Het ene seizoen is de klassieke fifties ruit sterker aanwezig dan de andere, maar verdwijnen zal ‘ie nooit. Je vindt ze in allerlei soorten en maten: groot en stoer, klein en classy, en ook de monochrome ruitjes zien we veel terugkomen. Genoeg keuze dus!

Leopard- and snake prints
Animal prints zijn natuurlijk niet te missen in deze lijst! En we hebben het met name over de leopard- en snake print. Deze blikvangers zijn medeverantwoordelijk voor die fijne rock ‘n roll edge die elke outfit stiekem nodig heeft.

Stipjes
Deze print is allang niet meer alleen voor Minnie Mouse. Combineer een gestippeld item met een leather jacket of een sophisticated accessoire om je look nét even die stoere touch te geven.

Camouflage
Heb jij nog geen item met ‘camouflage’ in je kast liggen? Zeker doen! Het geeft je outfit namelijk in één keer een stoere twist. Wil je er nog een schepje bovenop doen? Combineer ’m dan met een leren broek.

READ NEXT:
Welke prints passen wél bij jou als je nooit prints draagt
Editor’s pick: de spring items die hoog op onze wishlist staan
Dit is jouw spring/summer bag guide

Source: Collage vintage

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites