De do’s & don’ts voor het dragen van sneakers

Nooit meer de gedachte: this-is-the-worst-decision-ever

Werd jij vanmorgen wakker met de vraag: heels of sneakers? Toch maar gekozen voor heels omdat je sneakers not done vindt op werk? We understand you. Heels dragen heeft namelijk ook veel voordelen. Maar toch is een dag op sneakers helemaal niet verkeerd. Ze zijn comfortabel en je denkt niet halverwege de dag: “Worst. Decision. Ever”. Want, geef maar toe, dat heb je vandaag écht wel een paar keer gedacht. We willen je een paar do’s and don’ts geven op het gebied van stijlvolle sneakers dragen on the job.

DO’S
1. Koop de style waar je helemaal fan van bent. Over and over again.
Er is niks mis met classics ieder jaar weer opnieuw kopen en dragen. Ze zijn nu eenmaal cool, zitten lekker en zijn tijdloos! Een opfrisbeurtje op z’n tijd kan geen kwaad.

2. Houd je sneakers schoon
Als je ze naar werk aan wilt onder bijvoorbeeld een rok (deze skirt trend flatteert trouwens iedereen), is het natuurlijk wel netjes om schone sneakers aan te hebben. Dat jij in ’t weekend de animal hebt uitgehangen in ’n kroeg, hoeven ze op werk niet te weten.  Om je sneakers goed te beschermen kun je een spray gebruiken, zoals hieronder, maar indien dit al te laat is kun je het beste ossengalzeep kopen om je sneakers weer glanzend wit te krijgen! Je witte veters zijn vast niet meer zo ‘wit’, je kunt ze het beste in een waszakje in de wasmachine doen (evt. met wat bleek), of anders kun je om de zoveel maanden nieuwe kopen. Maakt een heel verschil voor een kleine prijs!

beschermspray

CREP PROTECT

3. Show some socks
Sneakers en gekke sokken zijn een top combinatie. Een duo that stands out en weleens jouw signature move zou kunnen worden.

socks

1 PAUL SMITH // 2 ASOS // 3 PAUL SMITH // 4 ASOS

4. Draag je sneakers onder dresses en skirts
Het is een soort van “verplicht” om heels onder een jurk of rok te dragen, maar het staat way cooler met sneakers. Je straalt hiermee eerder een je-ne-sais-quoi feeling uit, die wij heel erg kunnen waarderen. Less is more!

 

DON’TS
1. Draag nooit dezelfde sneakers naar werk én naar workouts

We houden van een goede workout, maar al die zweetgeurtjes… Niet heel prettig voor je collega’s. Lees hier hoe je de geur van zweetvoeten kunt laten verdwijnen

3. Koop niet alleen maar witte sneakers
Witte sneakers zijn always on trend, zo ook dit seizoen. Maar colorful sneakers of een zwart exemplaar worden komend seizoen ook veel gespot! Zonnetje, witte jeans en een knallend paar sneakers eronder: wij zien het wel gebeuren hoor.

READ NEXT:
Stijlvolle sneakers die je dit seizoen wil hebben
Fashion mysteries ontrafelt: waar blijven die sokken?
Broke or Bargain: Rebecca Minkoff Saxon Sneakers

Source: Noholita

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites