De knapste halslijn voor jouw lijf

Zo komt je figuur het mooist uit!

Elke vrouw heeft een ander lichaam en bij elk figuur past een andere halslijn. Er zijn veel verschillende soorten halslijnen in kleding te vinden. Sommige laten je langer lijken en andere hebben een positief effect op je decolleté. Welke halslijn kan jij het beste dragen?

Ronde hals

Deze halslijn staat het mooist bij vrouwen met een wat kleinere boezem. Bij smalle schouders kan je het beste gaan voor een wat wijdere hals en bij bredere schouders kan je kiezen voor een kleinere hals voor een mooi balancerend effect.

De col

De col heeft een hoge halslijn, waardoor het een groot deel van je nek bedekt. Deze halslijn staat erg mooi bij vrouwen met een langere nek. Er zijn verschillende hoogtes als het gaat om coltruien, dus let goed op dat je de col kiest die het best bij je gezicht past. Met een rond gezicht kan je beter een wat lagere col kiezen en vrouwen met een langwerpig gezicht kunnen het beste voor een hoge col gaan.

Strapless

Deze look is erg leuk voor de warme zomerse dagen en laat je schouders en nek mooi uitkomen. Het is vooral geschikt voor vrouwen met een wat kleinere boezem, want door deze halslijn lijkt het wat groter. Wij vinden het erg vrouwelijk en een perfecte keus voor de zomer. Je kan de halslijn ook mooi combineren met een statement ketting.

Vierkante hals

Dit is de perfecte halslijn voor wanneer je op een elegante manier meer huid wilt laten zien. Met deze halslijn lijkt het alsof je een langere nek en bovenlichaam hebt. De vierkante hals is voor veel verschillende lichaamstypes een goede keuze.

De V-hals

Deze halslijn is perfect als je jezelf langer wil laten lijken. Je kan de v-hals onder eigenlijk alle soorten blazers en jasjes dragen en ook hierbij is het mooi om een ketting te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk shirtje of een trui met v-hals voor een flatterend effect.


 

READ NEXT
> Zo benadruk je je mooiste lichaamsdelen
> Vier type jurkjes die bij IEDER figuur knap staan
Deze blazers staan het beste bij jouw figuur

 

PHOTO CREDITS: BRITT LEEMAN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites