De knapste Milaan Fashion Week streetstyle looks

Het Fashion Week seizoen is losgebarsten en dat betekent twee dingen: fantastische mode op de catwalk én op straat!

Fashion Week is natuurlijk hét moment voor designers om hun nieuwe collecties op de catwalk te vertonen. Dit alleen zorgt al voor een bak aan inspiratie, maar ook de straten rondom Fashion Week lijken in een catwalk te veranderen. Models of duty, celebrities, fashion editors, bloggers en it-girls, ze krioelen allemaal in de mooiste creaties over straat. Wij kiezen van iedere belangrijke Fashion Week de mooiste looks, maar geven ook meteen een verklaring waarom deze looks zo te gek zijn. We lieten je al eerder de mooiste looks uit Londen en New York zien, nu is het de beurt aan Milaan. Let’s get inspired!

Milaan Fashion Week Streetstyle

milaan fashion week streetstyle

1. Een T-shirt en midi skirt is wat ons betreft een absolute altijd-goed combinatie. De rok is namelijk vrouwelijk en classy, het T-shirt geeft het geheel een stoere, casual touch

2. Beide looks bewijzen dat je ook met goede basics een Fashion Week-waardige look kunt creëren! Met een oversized overhemd (je shopt ‘m op de herenafdeling!) krijg je dat heerlijke nonchalante gevoel dat we zo graag afkijken van de Parisians (Emmanuelle Alt móet haast een kast vol hebben met dit soort overhemden). Durf je nog een stapje verder te gaan? Met een spencer ben je helemaal gekleed volgens de Normcore trend.

3. Pakken alleen voor mannen? Hell no! Het mannelijke van een pak is juist bij vrouwen enorm sexy. zeker als je er een cropped top onder draagt. Voor je figuur is het het knapst als je er een paar hakken onder draagt, maar ook een paar pointed loafers zijn goed met een pak te combineren.

Milaan Fashion week streetstyle

4. Er zijn altijd looks die enorm inspirerend zijn, maar misschien net wat minder draagbaar. Deze look is daar een goed voorbeeld van. Gedurfd, maar wel enorm smaakvol doordat de opengewerkte jurk gecombineerd wordt met een gesloten blazer en knappe flats.

5. Ook al zitten er vrij veel felle kleuren in deze look, het blijft rustig ogen door de grafische belijningen en omdat het geel in alles terugkomt. Is het jou allemaal wat te veel? Je kunt de top ook vervangen door een basic wit, grijs of zwart T-shirt, je zult zien dat dit een wereld van verschil maakt!

6. Print op print; waarom ook niet eigenlijk? De witte top zorgt voor wat rust in alle hysterie, waardoor de look een stuk draagbaarder wordt. Je kunt het geheel nog iets meer tot rust brengen door ervoor te zorgen dat de basiskleuren van de verschillende prints hetzelfde zijn.

P.S. Deze duistere, mysterieuze trend al gezien? 

Source: Style.com, E! Online, FashionLab

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites