De lente trends die je in de gaten wilt houden

Nog vier dagen aftellen tot de lente, be ready!

Nog vier dagen voordat het officieel lente is! En dat betekent natuurlijk shoppen! Ben je er al klaar voor? Zo niet, geen paniek. Als er een nieuwe trends opduiken zijn we er als de kippen bij! En deze hebben allemaal voor jou op een rijtje gezet. Zo zie je er de hele lente fabulous uit. Bekijk en shop de lente trends hieronder! 

Streepjes

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat streepjes tijdloos zijn en eigenlijk ieder seizoen weer worden meegenomen in de nieuwste trends, zo ook weer deze lente.

 

Belt bag

Het heuptasje, ook wel de fanny pack, is weer terug van weggeweest. Tot voor kort had je waarschijnlijk gedacht deze trend nooit meer terug te zien, maar hij is back en better than ever.

Pastel kleuren

Pastelkleuren staan prachtig in de lenteAls je meerdere pastelkleuren met elkaar combineert in één look kan het er soms wel erg zoet uitzien. Door pastelkleurige items te combineren met andere stoere items maak je je look compleet anders en wordt het erg draagbaar.

Statement oorbellen

Ze maken direct je outfit en zijn een statement voor elke look. Je oorbellen mogen opvallen. The bigger te better is het motto bij deze trend.

Stipjes

Mooie dotjes zijn genoeg om je outfit een retro feel te geven. Wij houden van de stippenprint. De print kan namelijk erg lief en schattig zijn, maar je kunt de polkadot ook juist stoer combineren. En dat vinden wij het allerleukst. Stippen geven meer pit aan een outfit.

Meer trends?
Waarom jij de statement broeken trend ook wil dragen
De nieuwste trend op het gebied van ringen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites