De meest gemaakte fashion fouten op zaterdagavond

Je stapavond verliep nog nooit zo vlekkeloos.

Uitgebreid feesten is een vak apart, je moet het maar kunnen. Het vergt ontzettend veel inspanning: je moet namelijk continu je glas naar je mond brengen, genieten van de muziek en socializen te gelijk en er nog goed uitzien ook. Dat laatste is natuurlijk van levensbelang. Want jij moet zorgeloos rond kunnen huppelen met een drankje in de hand terwijl je aan de zoveelste polonaise meedoet. De meest gemaakte styling fouten op de zaterdagavond mét oplossing hebben we voor jou op een rijtje gezet (en, ga je op de fiets naar de stad? Zo zie jij er fietsend op-en-top uit)

De meest gemaakte fashion fouten op zaterdagavond

1. Toch die veel té hoge hakken aangetrokken
….en dus moet je morgen uitgebreid verzorgd worden, want veel bewegen is even geen optie de volgende dag. Nou wat vervelend! Maar misschien moet je in het vervolg wel even twee keer nadenken als je die killer heels uit de kast trekt. (Hier lees je trouwens hoe je je schoenen zo lang mogelijk mooi houdt!) Een perfecte oplossing is een paar sneakers (of instappers) die je zo in je tas kunt stoppen, zodat je niet strompelend naar huis hoeft en de volgende dag geheel zelfstandig kunt functioneren. Bijna jammer toch?

2. Is het hier nou echt zo heet binnen?
De zweetdruppels dwarrelen over je rug langzaam naar beneden en met een rood hoofd besluit je om buiten wat frisse lucht te happen. Niet al te veel later komen je vriendinnen je gewoon weer naar binnen sleuren. Hebben zij het dan niet bloedheet? Let bij het samenstellen van je outfit goed op de materialen van de kledingstukken die je aantrekt. Zo zijn niet-natuurlijke stoffen als polyester, acryl, nylon en elasthaan, echte zweet opwekkers. Door te kiezen voor natuurlijke, lichte materialen hoef je bij thuiskomst niet eerst uitgebreid je shirt uit te wringen van het zweet.

3. Het tassen-probleem
Je wil graag je haarborstel, kauwgomvoorraad, portemonnee én paraplu mee (want hé, regen en Nederland). Maar je wil ook niet de hele avond als een net bevallen vrouw met luiertas rondzeulen. Dus, hoe pak je dit aan? Je kunt natuurlijk aan je vriendin vragen of ze je volledige portemonnee in haar BH wil stoppen, maar dat betaalt zo onhandig. De perfecte oplossing is daarom de mini crossbody bag. De wat kleinere tas die je schuin over je schouder kunt dragen waardoor je je handen vrij hebt. Hij heeft het perfecte formaat waardoor je bijna niet doorhebt dat je ’m bij je draagt. Super handig en hij is nog leuk ook!

4. Daar gaat je spaarplan
Blijf je maar zwaaien met je pinpas op het moment dat je in de kroeg of club staat en de drank door je lichaam vloeit? Als je zo doorgaat kun je die mooie designertas waar je jezelf al 3 maanden voor aan het uithongeren bent wel op je buik schrijven. Een goede tip: bepaal van te voren voor jezelf (dus met je nuchtere hoofd) wat je die avond maximaal uit wil geven. Zet dat bedrag op je lopende rekening en boek de rest van je saldo tijdelijk over naar je spaarrekening. Op is op! Ook kun je op je telefoon een foto van je droomtas instellen als achtergrondafbeelding. Elke keer als je naar je telefoon kijkt, weet je weer precies waarom je dat extra drankje helemaal niet nodig hebt. Scheelt ook weer mooi voor de kater de volgende dag!

5. Jassenstress
Je winterjas is te warm, met je leren jas mag absoluut niks gebeuren en je zomerjas is net weer een tikkeltje te koud. Wat voor jas trek je dan in godsnaam aan? Kies voor een jas die niet te licht is van kleur, maar die je wel met bijna alles kunt combineren. Ook moet hij makkelijk te wassen zijn (want ja, op die bierdouche had je even niet gerekend). Tenslotte is het belangrijk dat hij niet van al te grote waarde is, helaas verdwijnen er op zaterdagavond nou eenmaal vaker spullen dan doordeweeks. Waar zou dát nou mee te maken hebben?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites