De onbekende fashion hotspots in Parijs!

Nu wil je toch gelijk een citytrip boeken?

Heb je een reisje naar Parijs geboekt? Of rijd je er toevallig langs terwijl je naar je vakantiebestemming onderweg bent? Dan heb jij geluk! Want terwijl je zelf druk onderzoek aan het doen bent naar de leukste, meest bijzondere en het liefst zo niet-toeristisch mogelijke hotspots in Parijs, hebben wij deze al lang voor je op een rij gezet! Lees hieronder wat je echt niet mag missen!

Vintage to kill for
Helemaal klaar met de sale en wil je eens wat anders? Naast dat het goed is voor het milieu, scheelt het vaak ook aardig in de portemonnee. Hiervoor ga je naar de winkel Kiliwatch. Kan je het daar niet zo vinden? Neem dan ook eens een kijkje op de Hippy Market!

Become part of the Parisian crowd
Haat jij het om als toerist te worden gezien? Als je je in een Parisian chic outfitje hijst en een mooi Airbnb appartement huurt, zul je hier stukken minder last van hebben.

Une baguette s’il vous plaît
Heb je een knorrende maag en is het rond 12.00 uur? Dan is het tijd voor lunch, hoeray! Ga daarvoor langs bij Le Marché Des Enfants Rouges. Dit is een overdekte foodmarket met voor ieder wat wils. Daarnaast is het ook vooral erg gezellig!

Kom thuis met originele cadeaus
Van Instagram is het je waarschijnlijk al bekend: de rode Mini auto met Merci erop. Maar als je dit kiekje geschoten hebt, loop je zo door naar het gedeelte waar ook het winkeltje zit. Daar vind je namelijk de meest originele cadeau’s voor het thuisfront. Daarnaast kun je nog even een drankje of een hapje doen in het aangrenzende restaurant-gedeelte.

Party the night away
Wil je graag je aankopen vieren (en showen)? Ga dan naar Silencio. Deze bijzondere club enter je door een gouden glitter tunnel die leidt naar een ondergrondse ruimte waar je een goed feestje kunt bouwen. Hoe cool is dat?

Dinner to remember

Kun je geen plekje veroveren in de restaurants waar je langs liep? Wijnbar Frenchie doet niet aan reserveringen. Hier kun je heerlijk Frans, misschien dat je dit al door had gezien de naam, eten onder het genot van een goed glas wijn.

Vind wat niemand anders heeft
Op zoek naar een opvallend item voor in de woonkamer? Dan moet je bij Les Puces de Saint-Ouen Flea Market zijn. Er is van alles te vinden! Wat is nou lekkerder dan gewoon een dagje rondsnuffelen?

In plaats van die standaard macarons
Heb je je misselijk gegeten aan macarons de afgelopen dagen? Ga dan eens langs bij patisserie L’Eclair de Génie. Zo kom je dus toch misschien iets aan op vakantie, sorry, maar het is het zo waard!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites