De populairste schoenen van 2016

Shoes speak louder than words

Het einde van het jaar is in zicht en zo ook de fashion trends van 2016. Wij blikken deze laatste week terug op de populairste schoenen, kleding en beautyproducten van afgelopen jaar. Maar nu eerst de populairste schoenen van 2016!

Creepers
Niet. Te. Missen. De creepers van Puma zagen we in overvloed. Herkenbaar door de dikke bruine zolen en simpele kleuren als zwart, beige, army groen en wit. De creepers zijn ontzettend vaak nagemaakt door allerlei verschillende merken, maar die van Rihanna x Puma waren natuurlijk de enige echte. Deze met fluweel zijn trouwens wel heel cool!

asos

Vans
Vroeger waren Vans bedoeld voor skater boys en girls, maar daarna droeg iedereen ze. En ineens waren ze weer totaal verdwenen uit het straatbeeld. Tot 2016, want toen maakte Vans weer een comeback. En hoe! Alle topmodellen, bloggers en celebrities droegen Vans. Vooral de OLD SKOOL lijn was erg in trek. Deze zwart met witte sneakertjes mogen niet ontbreken in jouw kast, want ze gaan mee naar het volgende jaar!

zalando1

Star boots
Zwarte biker booties komen elk jaar weer terug. Het zijn namelijk de fijnste winterlaarsjes om te combineren. Maar in 2016 was er een nieuwe trend dankzij Saint Laurent: de Army Star-Studded Leather Boots. Ook deze laarsjes werden vaak gekopieerd en deze van Modemusthaves zijn voor een veel liever prijsje te koop.

mm1

Fluffy flip flops
Deze slippers met kunstbont hebben een licht Roy Donders gevoel, maar zitten heerlijk. En oh, wat zagen we ze veel! Hoe je ze combineert blijft een raadsel, want ze staan toch echt het beste onder je thuiskloffie.

mm2

Fur shoes
Naast de fluffy flip flops, was (fake) fur ook een trend als pompom op je schoenen. De pompom zag je eerder als accessoire voor aan je tas, sleutels en jas, maar nu ook voor op je schoen. Het klinkt allemaal een beetje apart, maar kijk hoe leuk deze zijn!

nordstrom1

Sok laarzen
Korte laarzen die zo strak om je enkel zitten dat ze op sokken lijken, waren een aantal jaar geleden al in. Maar ook dit jaar zagen we ze terug in verschillende uitvoeringen. Met glitters of in ’t lak, deze schoenen zijn inmiddels overal te koop. Wij weten het nog niet zo zeker.

zalando2

READ NEXT
> Dé allerleukste schoenen voor Oud en Nieuw!
> Dit zijn de schoenen die we allemaal dragen in 2017!
> Zijn je schoenen te klein? Hierna niet meer!

PHOTO CREDITS: aylinkoenig.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites