De leggingtrend die we écht niet begrijpen

Wij kunnen dit niet aanzien.

Een nieuwe toevoeging aan de groeiende lijst met comeback-trends waarvan wij nooit hadden gedacht deze opnieuw te zien: de stirrup leggings. Huh, wat? Ja, je leest het goed deze leggingtrend is terug en wij begrijpen er niks van.

Stirrup legging

De legging met het bandje werd voor het eerst gedragen in de jaren 20. De legging is destijds speciaal gemaakt voor ruiters. Door het handige elastieke bandje bleef de legging namelijk in hun laars zitten.Later, in de jaren 80, werd de legging een trend tijdens de fitnessrage. Logisch, want het is gewoon superfijn als je legging goed blijft zitten wanneer je aan het sporten bent. Maar na de fitnesstrend werd deze legging geplaatst in de categorie ‘nooit meer’.

En tóch (hoe is het mogelijk) zijn die afgrijselijke leggings weer ‘in’. Nee, maar echt. Wij zien de legging met het bandje nu steeds vaker voorbijkomen. Niet heel vreemd. Zoals dat altijd gaat met trends, ze komen altijd weer terug helaas. Maar in tegenstelling tot de jaren 80, toen bandjes in de schoenen werden gedragen, kiezen modemeisjes er nu voor ook de riemen aan de búitenkant te dragen. Het bandje van je legging over je schoen dragen, oké stop it! Snap jij het nog? Nee? Wij ook niet! Wij hopen dan ook dat deze trend snel weer in de categorie ‘nooit meer’ wordt geplaatst.

What do YOU think?
> De dad sneakers

En het is net alsof je in de Matrix zit.
Deze zonnebrillentrend is terug

Komen fietsleggings terug?
> Please don’t!

PHOTO CREDITS FARFETCH

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites