3 manieren om je denim jacket te dragen in de winter

Knap, stoer maar vooral heel warm!

De spijkerjas hangt al jaren in ieders kast en is favoriet in de lente en op zomeravonden. Goed nieuws! Je kunt je denim jacket ook prima dragen deze winter en wij vertellen je hoe.

Afgelopen tijd heeft de spijkerjas een evolutie meegemaakt in de fashion industrie. Designers kwamen met allerlei alternatieve denim jackets en ook op straat zie je door de jaren heen een grote diversiteit. Het imago van dit kledingstuk is neutraal en een item om in te investeren. Het spijkerjasje is namelijk nooit fout en kan altijd! Wat zo leuk is, iedereen kan een denim jacket stylen naar zijn of haar eigen stijl.

Shearling coat
Helemaal on trend ben je met een shearling denim jacket. Een gevoerde denim coat die niet alleen heel stoer is maar vooral heeeerlijk warm! Gotta have it!

Laagjes!
Je spijkerjas draag je in de winter als een extra laagje, over je trui en onder een jas. Met een spijkerjasje geef je meer diepte aan je outfit. Kies hierbij voor een aangesloten spijkerjasje.

Stoer combineren
Het probleem met een spijkerjas dragen in het najaar is heel simpel: het is gewoon freakishly cold! Hoe los je dat op? Draag er een grijze hoodie onder. Een stoere combinatie die je nu overal terug ziet komen. Have fun met je denim jacket stylen komend seizoen! Stop dat jasje dus niet achterin de kast! Bekijk hieronder wat inspiratie of shop onze favorieten hieronder!

READ NEXT
Zo nail je de classic bomber!
Zo gaat je favoriete denim nog jaren mee
Tijdloze denim jackets voor ieder budget

 

 PHOTO CREDITS: theyallhateus

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites