Deze 6 fashion trends zullen áltijd blijven!

Misschien liggen ze zelfs al in jouw kast!

Trends komen en gaan, en maken elk seizoen weer spannend. Maar ze maken het ook juist weer erg lastig, want ze zijn vaak wel erg tijdgebonden. Daarnaast vraag je jezelf volgend jaar vast af waarom je in godsnaam vorig jaar die bepaalde jurk zo geweldig vond… Anyway, deze 6 trends zullen je kledingkast nooit verlaten! Goed excuus om ze aan te schaffen, toch?

1. De minirok
Spreekt deze trend jou helemaal aan? Dan heb je geluk! Want momenteel zit in elke collectie wel een exemplaar. Bijvoorbeeld van spijkerstof, met fringes of van suède. Oh en, je benen lijken er nog langer door ook!

2. Cat-eye sunglasses
Toegegeven: hij moet je staan. Maar over het algemeen staat hij goed bij veel gezichtsvormen. Als je kiest voor een exemplaar in een kleur die makkelijk te combineren is en niet te veel opvalt kun je jaren met deze bril doen.

3. Espadrilles
Of je ze nou draagt on a daily base, of ze vooral tijdens uitgaan als hak-vervanger draagt, deze fijne instappers zijn echt altijd goed.

4. Denim jack
Op zoek naar een jasje wat je echt overal (ja, zelfs op je spijkerbroek, denim on denim) op kan dragen? Kies voor een denim jack. Als je voor een niet al te ruig model kiest, zul je er jarenlang van kunnen genieten.

5. Zijden sjaals
Ga voor een kleur of houd het juist rustig. Draag hem om je nek, door je haar, in je vlecht of om je tas: de mogelijkheden zijn oneindig!

6. Jumpsuits
Formele aangelegenheid? Of ga je binnenkort naar een bruiloft en weet je niet wat je uit de kast moet trekken? Dit fijne pakkie is de oplossing. Met accessoires kun je ervoor zorgen dat je hem naar bijna alle gelegenheden wel aan kan trekken!

Source: Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites