Deze armband geeft een schok wanneer je te veel geld uitgeeft

Misschien is dit wel je laatste redmiddel!

Heb jij een kast vol schoenen, een uitpuilende kledingkast en dozen vol met accessoires? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je iets te veel geld uitgeeft aan shoppen. Probeer jij minder geld uit te geven tijdens het shoppen? Maar wil het niet helemaal lukken? Dan is Pavlok binnenkort je beste vriend.

Pavlok is een methode bedacht door een bedrijf uit Groot-Brittannië. Met nieuwe technologieën kunnen mensen de armband koppelen aan hun bankrekening. De armband geeft je een stevige stroomstoot als je te veel geld uitgeeft. Je kunt zelf het bedrag bepalen wanneer de armband in actie komt. De bedenker van de armband zegt dat het product bedoeld is voor jongvolwassenen. Hij wil ervoor zorgen dat ze minder snel in de schulden komen te staan. Natuurlijk is een stroomstoot krijgen nooit fijn, maar als het werkt, hebben wij het ervoor over.

Deze nieuwe technologie is helaas nog niet goedgekeurd. Het is dus nog even afwachten of deze armband op de markt komt. De Pavlok is al wel verkrijgbaar om andere bad habits af te leren, zoals: stoppen met roken, nagelbijten of ongezond eten.

 

armband

READ NEXT:
Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale
5 manieren om shoppen makkelijker te maken
Met deze hacks kun je meer kleding shoppen!

 

Source: Instagram 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites