Dit zijn de bikini’s die Franse vrouwen vermijden

Ben jij ook een halve Parisienne?

Ook de Fransen hebben zo hun meningen over bepaalde bikini’s. Sommige bikini’s vermijden ze liever omdat dit totaal niet bij hun past of dit gewoon echt niet mooi vinden. En als er iemand een sterke mening heeft, dan zijn het de Franse vrouwen wel. (Dit zijn de fashion regels waar Franse vrouwen zich aan houden.) Benieuwd welke bikini’s Franse vrouwen liever vermijden en welke ze wél dragen? Dit zijn ze:

1. Bikini’s waar je (te) veel in ziet

De Franse vrouwen houden niet van ordinaire items. Daarom haken ze al snel af bij bikini’s waar je (te) veel in ziet. Een string bikini is dus echt een no! Maar ook in push-up tops en mini broekjes zul je de Fransen niet zien.

2. Drukke prints

De Fransen houden van minimalistisch en vinden drukke printjes niks. Panterprint op je bikini? No way! Gewoon een basic triangel bikini vinden de Fransen het mooist. Ondanks dat de Franse vrouwen van basic bikini’s houden, vinden ze het wel leuk als er details op de bikini zitten zoals bijvoorbeeld ruffles.

3. Felle kleuren

Ook felle kleuren vallen niet erg in de smaak bij de Franse vrouwen. Soms kunnen ze een kleurtje nog wel leuk vinden, maar een felroze bikini? Dat niet. Het liefst dragen ze een zwarte, donkerblauwe, bordeauxrode of een nude bikini.

4. High-waisted

Ondanks dat een high-waisted bikini heel chic kan staan, vinden ze Fransen dit maar niks. Het zit niet comfortabel en je kleurt niet egaal bruin.

5. Badpakken

Badpakken vinden de Fransen heel mooi staan, maar toch trekken ze liever een bikini aan. Met een badpak kleur je niet egaal bruin en het is ontzettend onhandig. Als ze toch voor een badpak gaan kiezen ze (weer) voor een basic versie.

Minimalistisch merken zijn onze favoriet
Need to know: onze favoriete Franse merken

10 lagen foundation? Nee, de Fransen doen dit wel anders
8 beautyregels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden

En hier shoppen de Fransen
De plek waar alle Parisians stiekem shoppen!

Shop hier de bikini’s die de Fransen prachtig vinden

 

PHOTOCREDITS : GYPSYLOVINLIGHT

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites