Deze fashion items kun je delen met je vriend

Nee we stelen niet, we lenen!

Soms haal je meer inspiratie uit de kast van je vriend dan uit je eigen garderobe. Dat ene denim jasje van hem is onwijs cool dus waarom zelf geld uitgeven aan een oversized denim jack als je hem ook gewoon uit de kast van je vriend kan stelen. Uh, lenen bedoelen we natuurlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie oversized witte blouse of die té fijne comfy sweater?

Blazer
Hij draagt z’n blazers meestal voor werk, maar jij kan er zeker ook de show mee stelen. Je vriend heeft waarschijnlijk een grotere maat dan jij, maar dat betekent niet dat je de blazer niet kunt dragen. Dat noemen we gewoon oversized.

 

 

White shirt
Het witte overhemd is een onmisbaar item in jouw kast én in die van je vriend. Eigenlijk is die van je vriend veel leuker. Draag hem lekker oversized met een leather pants en bijvoorbeeld deze mooie Acne Smiley heels.

 

Houthakkers blouse
Nog zo één: de houthakkers blouse. Bij hem staat hij mooi getailleerd maar bij jou staat hij baggy het allerleukst. Of knoop hem om je middel. Heel cool!

 

 

Denim jacket
James Dean zag er geweldig uit in dit item en je vriend natuurlijk ook, maar bij wie hij het allerleukste staat? Bij jezelf ofcourse. Helemaal leuk in de winter met een lammy voering! Zo ben je fashionable én krijg je het ook niet koud als je bijvoorbeeld op de trein staat te wachten.

 

 

Sweater
Stoere sweaters met leuke opdrukken of prints zijn niet te missen tijdens de koude dagen. Hoe lekker is die van je vriend? Natuurlijk wel veel te groot, maar je kunt je er ook heerlijk in verstoppen of gebruiken als dekentje.

Read next…
> Is je vriend bijna jarig? Dit zijn de leukste cadeaus om te geven
10 typische vrouwendingen die mannen echt niet snappen
Waarom mannen kopen en vrouwen shoppen

Source: Collage Vintage

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites