Deze hoed past perfect bij jou!

Shoppen maar!

Wil jij graag een hoed kopen, maar weet je niet welke hoed jou het beste staat? You’re not the only one. Maar aan de vorm van je gezicht kan je te weten komen welke hoeden jou het beste staan. 

Hier moet je opletten wanneer je een hoed gaat kopen: 

Rond gezicht
Een hogere hoed past helemaal perfect bij jouw gezicht, want deze maakt jouw hoofd optisch iets langer. Kies er eentje die goed op je hoofd blijft zitten zodat die niet over je gezicht heen valt.

Ovaal gezicht
Jij bent gezegend met een hoedenhoofd! Eigenlijk staat iedere hoed jou hartstikke mooi. Wij adviseren om een hoed te kiezen met een wat bredere rand. Dit staat jou het beste.

Vierkant gezicht
Heb jij een wat vierkanter gezicht, maar toch een scherpe kaaklijn? Dan is een petje helemaal wat voor jou! Denk aan een schipperspet, helemaal hot dit seizoen.

Hartvormig gezicht
Ga voor een iets wat ingedeukte hoed zoals de fedora hoed. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een met met een scherpe rand. Ook de schipperspet zal je heel tof staan of kies voor een snapback. 

Langwerpig gezicht
Heb jij een langwerpig gezicht? Dan staat een beanie je hartstikke goed. Of de fedora hoed met een brede rand zou je prachtig staan. 

READ NEXT:
De mooiste brogues voor aankomende zomer
Tijdloze denim jackets voor ieder budget
Broke or Bargain: Stella McCartney Falabella mini shoulder bag

Photo credit: The fashion cuisine

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites