Deze prints heeft iedere vrouw nodig in haar kast

Dit zijn de printed wardrobe essentials...

Als je op zoek bent naar de manier om je summer wardrobe te boosten dan ben je op de juiste pagina beland! Een print kan namelijk nét dat beetje extra toevoegen aan een look. In het geval je denkt dat prints niet in een basisgarderobe thuishoren… Wrong! Manon beschouwt het ‘streepje’ en de luipaardprint zelfs als haar ultieme essentials.

Om je geheugen op te frissen: deze prints horen bij iedere vrouw in haar kast (oké, het hoeft natuurlijk niet maar wij zijn in ieder geval verzot op deze prints!).

Deze prints heeft iedere vrouw nodig in haar kast

Stripes

Één ding is zeker: streepjes horen in jouw kast! Met de Bretonse streep sla je nooit de plank mis (wist je dat Coco Chanel in 1917 dé streep op de kaart zette?) Zwart met wit of felgekleurde strepen… Het kan allemaal en het maakt je outfit in één klap stylish.

Ruitjes

Het ene seizoen is de klassieke fifties ruit sterker aanwezig dan de andere, maar verdwijnen zal ie nooit. En ook deze spring/summer is de ruit onmisbaar (en zo draag je print-on-print). Je vindt ze in allerlei soorten en maten: groot en stoer, klein en classy, en ook de monochrome ruitjes zien we veel dit seizoen. Genoeg keuze dus!

Leopard and snake prints

Animal prints zijn natuurlijk ook niet te missen in deze lijst! En we hebben het met name over de leopard en snake print. Deze eye-catchers zijn medeverantwoordelijk voor die fijne rock ‘n’ roll edge, die elke outfit stiekem nodig heeft.

 

Stipjes

Deze print is allang niet meer alleen voor Minnie Mouse. Combineer een gestippeld item met een leather jacket of een sophisticated accessoire om je look nét even die stoere touch te geven.

Tropical prints

We komen steeds dichter bij de zomer en we wanen ons in tropische sferen, mede door de frisse palm tree, fruitige pineapple en andere vrolijke tropical prints (en dit zijn de leukste items met tropical prints).

Camouflage 

Heb jij nog geen item met ‘camouflage’ in je kast liggen? Zeker doen! Het geeft je outfit namelijk in één keer een stoere twist. Wil je er nog een schepje bovenop doen? Combineer ’m dan met een leren broek of accessoire. And ready, steady, gooo!

Shop de items hier:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites