Deze stoffen kan je beter niet dragen tijdens het stappen

Zo ben jij helemaal ready voor je avondje uit

Je wilt vaak je leukste outfit aantrekken wanneer je gaat stappen, maar sommige items kan je toch beter voor een andere gelegenheid bewaren. In bepaalde stoffen kan je namelijk sneller gaan zweten en dit zie en ruik je soms goed. Dit wilt natuurlijk niemand als je op jacht bent in de club, maar wat kan je wel of beter niet aantrekken? Wij vertellen het je.

Er zijn een aantal stoffen die niet ademen, waardoor er snel zweetvlekken en nare geurtjes ontstaan. Ook ligt het deels aan de kleur, maar let in eerste instantie op welke stof het item is dat je aan wilt doen. De stoffen die je het beste wel kan dragen tijdens een avondje stappen zijn katoen, linnen of zijde. Dit zijn ademende stoffen en zorgen dus het minste voor zweetvlekken. Natuurlijk kan je dit nooit helemaal voorkomen, want tijdens het stappen krijg je het altijd warm door het dansen, die ene knapperd die met je aan het flirten is & de hoeveelheid drankjes die je op hebt.

De stoffen die je beter kan vermijden zijn polyester en nylon. Deze stoffen nemen geen vocht op en al het zweet blijft dus hangen in je kleren, waardoor het snel minder fris gaat ruiken. Niet handig voor een avondje stappen dus. Maar als je toch heel graag dat ene topje of jurkje aan wilt die van polyester is gemaakt, ga dan voor een zwart item. Hier zie je de zweetvlekken het minste in.

READ NEXT
De meest gemaakte fashion fouten op zaterdagavond
3 looks waarmee jij de show steelt tijdens een avond stappen
17 superleuke uitgaanstasjes die je WIL hebben

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites