Deze webshops ken je nog niet!

De leukste webshops van het wereldwijde web!

We kijken wekelijks (oké eerlijk toegegeven dagelijks, maar de frequentie verklappen we je niet) op ASOS en de online stores van Zara en Mango. Na een tijdje kijk je daar zoveel dat je het hele assortiment wel uit je hoofd weet. Ja ook ondanks dat deze elke dag bijgevuld wordt… Op die manier valt er natuurlijk niks meer te shoppen (tenzij je onze gouden tips gebruikt). Daarom hebben wij voor jou nog wat leuke webshops opgespeurd. Wij zijn al om! Wedden dat jij je lijstje met favoriete webshops gaat uitbreiden. You’re welcome!

Boohoo
Je hebt vast weleens de reclame voorbij zien komen van Boohoo.com. Deze webshop is van Manchester’s best kept secret uitgegroeid tot één van de best lopende webshops op dit moment. Elke week komt er een nieuwe collectie binnen met de allernieuwste trends. Hoe uitgesproken of introvert je stijl ook is, er zal altijd iets bij zitten voor je!

Miss Guided
Miss Guided is zo’n webshop waar wij echt blij van worden. De website kijkt echt naar de doelgroep en wat zij willen qua trends. Hier baseren zij hun collectie en naast dat bezorgen ze in maar liefst 160 (!) en dat allemaal voor een lekker prijsje!

Stradivarius
Tijdens een stedentrip in Barcelona ben je deze winkelketen vast wel eens tegen gekomen. Deze Spaanse keten heeft naast vaste winkels ook een webshop waar je uit nog meer items kan kiezen. Shop je liever in de winkel zelf? Dan hebben wij goed nieuws! Er komt namelijk een Stradivarius in Amsterdam!

Filles a Papa
Deze webshop is in 2009 opgericht door de twee zussen Carol and Sarah Piron. Ze staan bekend om hun rebelse collecties met gekke prints en teksten. De zusjes nemen het leven niet al te serieus en dat zie je terug in hun kleding. Echte items met een knipoog dus!

webshops

STERREN OORBELLEN / NEW YORK POSTER MAAN KETTING

Etsy
Etsy is een unieke webshop waarbij je kleding kan kopen, maar ook verkopen. Een soort marktplaats dus. De online shop is gestart in 2005 en heeft nu al meer dan 32 miljoen items (W.T.F.) in het assortiment. Er zal vast wel iets voor jou tussen zitten! (Ook de marble laptop sticker is hier van)

Source: Etsy

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites