Zo kleed je je in 10 stappen als Kate Moss

Leer het van de beste

Kate Moss, is voor vele ( inclusief de hele MonStyle redactie) een echte inspiratiebron. Haar outfits zijn chic en stoer. Het liefst copy-pasten wij haar stijl zo in onze kast. Met deze tien stappen, krijg jij haar stijl zo onder de knie.

Mix statement pieces met basics

Als er iets is dat Kate Moss kan als geen ander is het het dragen van statement pieces en het er effortless uit laten zien. Dat komt omdat ze de uitgesproken items combineert met good old basics en natuurlijk omdat ze Kate is. En dan is effortlessly cool your middle name.

Experimenteren met je haar

Blond, bruin, krullend, stijl, kort, lang en zelfs roze: Kate heeft door de jaren heen al heel wat verschillende kapsels gehad. En ze rockte ze allemaal. Wil jij wat kapsel-inspiratie opdoen? Kijk dan even naar dé trends voor 2017.

Belt up

Riemen zijn er niet om een broeken omhoog te houden: Ze zijn de perfecte aansluiting op je outfit en dat weet Miss Moss natuurlijk maar al te goed. Wil jij ook weten hoe je een riem als stament kunt rocken à la Kate? Klik hier.

 Fishnets

Kate droeg netpanty’s lang voordat het een trend werd. Fishnet panty’s zijn een perfecte manier om een beetje huid te laten zien zonder helemaal blote benen te hebben. Maar hoe draag je een fishnet zonder dat het ordi wordt? Zo dus!

Switch away from your standard skinnies

Een goede skinny jeans moet iedereen in de kast hebben: Je kunt er alles op dragen en elke schoen past eronder, daarom is het onze go-to jeans. Maar Kate is niet vies van experimenteren met verschillende soorten jeans: flared, boyfriend en ripped jeans staan Kate als gegoten. 

Elke vrouw hoort minstens één statement jas te hebben

Of het nou een uitgesproken kleur is, een onverwachte print of een bijzondere snit; een statement jas kan een outfit van ‘best aardig’ veranderen naar ‘Moss-proof’. Easy does it.

Houd je make-up naturel

In de jaren ’90 liepen de modellen er zwaar gemake-upt bij, zowel op als naast de catwalk. Moss bracht daar verandering in door voor au naturel te gaan en veranderde hiermee de norm in de beauty industrie. Go Kate! Een mooie basis is natuurlijk altijd goed, en met deze tips krijg je de perfecte no make-up look.

Onderschat nooit de kracht van de slip dress

Kate Moss wordt regelmatig gespot in een slip dress, simpel maar elegant en de perfecte manier om op een subtiele manier je lichaam te laten zien. Vind je alleen een slip dress wat te veel (of eigenlijk te weinig) van het goede? Combineer ‘m dan met een oversized vest of boyfriend blazer en een paar killer heels. En zo kun jij ook de hele dag op hakken lopen.

Net-uit-bed-haar is sexy

Alles aan Kate ziet er effortless uit, ook haar haar. Geen tot in de puntjes verzorgde hair do maar gewoon lekker, sexy, wild en casual haar is wat we willen.

Investeer in een luipaardprint

Of het nou een jas, top, jurk of sjaal is; Kate is dol op de luipaardprint. En geef haar eens ongelijk.

PHOTOCREDITS : EQUIPMENT

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites