Dit doe je als je lover je stijl niet leuk vindt

Hij moet je vooral gewoon nemen zoals je bent...

Jullie hebben een jaar verkering en dat moet gevierd worden. Daarom heeft hij, romantisch als hij is, aangeboden je mee uiteten te nemen naar je favoriete restaurant. Omdat je er natuurlijk op-en-top bij wil lopen besluit je je beste beetje voor te zetten en je flared jeans uit de kast te trekken. Op het moment dat hij je ophaalt en van top tot teen bekijkt zie je zijn gezicht vertrekken. Als je vraagt wat er is, is het enige dat hij kan antwoorden: ‘Waarom nou weer die goochelbroek?’ waarmee hij naar je wijde broek probeert te verwijzen.

Oke, hij vindt wijde broeken dus helemaal niks. Zelfs niet als jij er in loopt. En dat terwijl jij er zelf helemaal gek op bent. Als je er eens diep over nadenkt besef je dat er de afgelopen geen dag voorbij is gegaan waarop jij geen wijde broek droeg. Flared is tenslotte het nieuwe skinny. Daarnaast voel jij je er gewoon heel fijn in, want hij accentueert je benen en doet je lijken op een supermodel. Ziet hij dat dan echt niet?

Waar het op neer komt: draag wat je zelf fijn vindt. Je kunt je voor je omgeving aanpassen, maar dat zal ervoor zorgen dat je niet helemaal jezelf kan zijn. Blijf trouw aan je eigen stijl en volg je gevoel. Enne, in het vervolg zul je tijdens jullie restaurant-afspraakjes een jurkje voor hem aandoen, en je flared voor een keer in de kast laten liggen…

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites