Wat je het beste kan dragen tijdens een lange dag shoppen

In deze outfit kun je eindeloos shoppen...

We love shopping! We worden dan ook heel blij van een middagje shoppen (met vriendinnen). Maar een onhandige outfit kan soms roet in het eten gooien. Je hebt namelijk net die superstrakke skinny aan (lees: knoop kan nét dicht) waarbij je drie man hulp nodig hebt om ‘m uit te krijgen. Of die laarsjes mét veters waarbij het eeuwig duurt om ze uit (en dan wéér aan) te krijgen. Ja, je kunt maar beter over je outfit nadenken voordat je gaat winkelen. En we hebben natuurlijk al wat voorwerk gedaan! Heel even wat tips geven voor een goede shopping dag.

Platte schoenen

Draag altijd platte schoenen, omdat je het daar nou eenmaal langer op volhoudt. Shoppen is hoe je het ook went of keert natuurlijk echt topsport. We weten dat het verleidelijk is om gewoon in je fijne sneakers te stappen. Maar dan zit je toch iedere keer weer die veters te strikken. Kies voor een laarsje met een rits. Zip-up boots, yes please! Lace-up boots, no way!

Dunne jas

Het is nu echt superkoud buiten, maar je kan het beste een dunne jas dragen tijdens het shoppen. Omdat heel veel winkels natuurlijk de verwarming aanzetten. En het is heel vervelend als je de hele tijd jas aan, jas uit moet doen. Loop je de hele tijd met zo’n zware jas. Dus kies voor een dunne jas. Eentje die net warm genoeg is buiten en niet te warm in een winkel. Ook een sjaal kan je beter thuislaten tijdens het shoppen.

Crossbody bag

En natuurlijk een klein tasje. Eentje die je echt als een crossbody op je lijf kunt dragen. Dan kan je niet teveel meeslepen in je eigen tas, dus heb je genoeg kilo’s over om aan shopping material te dragen. Bovendien blijft zo’n crossbody altijd dichtbij je. Stel je loopt straks te slepen met al je aankopen, dan hoef je niet meer te letten op je crossbody. En het belangrijkste, je hebt je handen vrij! Dus je kan makkelijk alle rekken door.

Jeans (niet te strak)

Een jeans is altijd goed. Hij is makkelijk te combineren waardoor je altijd goed kunt zien of die ene top helemaal leuk staat (of juist niet). Draag natuurlijk niet een (te) skinny jeans (ook al is het je lievelings) anders kost het je veel tijd (én ergernis) om ‘m aan en uit te krijgen.

Basic shirtje

Keep it simple. Draag liever geen opvallende printjes of opvallende kleuren in je bovenkleding. Met een basic shirt (in effen kleur als: zwart, wit of grijs) zit je altijd goed. Zo zie je in één oogopslag, hoe die coole gekleurde blazer staat (zonder dat jij je hoeft te laten afleiden door die drukke print of kleuren op je shirt).

Datum al geprikt?
Dit is de beste dag van de week om te shoppen

Elke keer weer miskopen?
De enige vraag die jij jezelf zou willen stellen tijdens het shoppen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites