Door deze 4 fashion tips zie je er cooler uit

All eyes on you...

Zit jij ook continu te kwijlen op al die mooie outfits die bloggers dagelijks in een handomdraai samenstellen (zo lijkt het althans) en op social media posten? De meesten hebben een bepaalde stijl die keer op keer herkenbaar is, maar waar je de vinger niet precies op kunt leggen. Want wat is nou hetgeen dat hun look steeds zo aantrekkelijk maakt? Wij geven je een spoedcursus om je te onderscheiden door middel van je kledingstijl en er net even cooler uit te zien (just like the others!).

Door deze 4 fashion tips zie je er cooler uit

1. Ga voor het onontdekte
Eigenlijk is jezelf aankleden één groot avontuur! Natuurlijk ren je zo nu en dan even de H&M of de Zara in, maar vergeet je die fijne tweedehands kledingwinkel niet? Want juist daar liggen de mooiste schatten verstopt. Kijk niet naar merken, maar naar de kledingstukken op zich. Dus stap eens uit die comfort zone en loop die smoezelige winkel eens in, en wedden dat jij binnen de kortste keren de vraag: ‘Wauw, waar heb je dát gekocht?’ zult krijgen (weet jij trouwens al waarom alleen shoppen het allerbeste is? Hier lees je er meer over!).

2. Durf!
Twijfel je over die opvallend gekleurde broek? Bang dat mensen je raar aan zullen kijken of dat je vriendje je direct de deur uitzet? Met een flinke dosis zelfvertrouwen kun je hem juist rocken, even lief lachen en zelfs je lover is om!

3. Laagjes
Draag onverwachte combinaties en think out of the box! Kijk niet naar de oorspronkelijke functie van een kledingstuk maar laat je fantasie de vrije loop. We lieten je al eens eerder zien hoe je (kosteloos) met je bestaande garderobe geheel nieuwe outfits samenstelde (lees het hier!). Maar nu leggen we de lat hoger, want een rok over een jurk dragen? Hoezo niet?

4. Personaliseer
Heb je een leuk bomberjack gekocht maar vind je hem een beetje kaal? Of kan je spijkerjas of jeans een op-pimp-beurt gebruiken? Met opnaaibare applicaties (ja, van die plaatjes die je moeder vroeger op je kapotte broek naaide, als je voor de zoveelste keer weer eens was gevallen in de speeltuin) kun je je items een geheel nieuw leven inblazen, en zorg je ervoor dat niemand met dezelfde kleding rondloopt! Wij probeerden het zelf uit met een super leuk striped t-shirt, bekijk hieronder het resultaat!

P.S. Durf jij het aan met een denim playsuit? Bekijk hem hier!

Source: Carolinesmode

Welke ga jij gelijk toepassen?

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites