Door deze winterjassen lijk je slanker

Slank en warm de winter door!

Het wordt weer kouder en dat betekent dat we weer op zoek moeten gaan naar de perfecte winterjas! Als je er eentje kiest met een dikke stof blijf je lekker warm wanneer je op de trein staat te wachten of wanneer je lekker een stuk gaat wandelen met de hond. Nadeel is alleen wel dat je soms gelijk een associatie krijgt met een Michelin poppetje en je een paar kilo zwaarder lijkt. Gelukkig zijn er ook winterjassen die ervoor zorgen dat je slanker lijkt. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Kleur

Denk goed na over welke kleur winterjas je wilt. Als je een kleur wilt die je slanker laat lijken kan je het beste voor een donkere kleur kiezen. Donkergroen, donkerblauw of zwart bijvoorbeeld. Sowieso is het goed om te kiezen voor één effen kleur. Door drukke printjes lijk je namelijk snel al een paar kilo zwaarder.

Getailleerd

Dit is eigenlijk hartstikke logisch. Door een getailleerde jas te kopen, zorg je ervoor dat je taille het slankst lijkt. Koop dus geen jas die oversized is. Dit lijkt misschien een handige oplossing om je buik te verhullen, maar dit is juist niet zo. Hoe groter de jas, des te meer stof er is gebruikt waardoor je juist steviger lijkt. Heb je toch een grote jas? Kies dan voor een stoere riem om een taille te creëren.

Verticale details

Als je voor een jas wilt gaan met prints moet je goed uitkijken welke print je kiest. Veel prints laten je juist breder lijken. Een verticale print, zoals ruiten en strepen, kunnen je figuur slanker laten ogen. Ritsen en naden die horizontaal lopen, maken je breder. Verticaal heeft dus echt een streepje voor op horizontaal.

Lengte

Lengte creëren zorgt ervoor dat je gelijk een paar kilo lichter lijkt. Dit heeft ook allemaal te maken met verticale lijnen. Kies dus eerder voor een langere jas, dan een korte jas. Vaak word je toch een beetje een propje als je een korte jas aan hebt. Dit geldt voornamelijk als je niet zo heel lang bent.

READ NEXT
De meest stylish regenjas die je in je kast wil hebben voordat het giet
De mooiste winterjassen die je nu al kan kopen
De styling trick die je de winter door helpt

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites