Do’s en don’ts bij het shoppen van een ripped jeans!

Waar moet je opletten bij het kopen van een ripped jeans? Dit dus!

Heb jij al een ripped jeans in je kast liggen? Vast wel, want deze trend kan niet aan je voorbij zijn gegaan. Bij het shoppen van een gescheurde jeans zijn er alleen wel een aantal dingen waar je op moet letten. Dit zijn de do’s en don’ts bij het shoppen van een ripped jeans (of maak je ripped jeans gewoon zelf, bekijk hier hoe je dit doet)!

Do’s 

Check de stiksels

Kijk altijd even of er extra stiksels bij de gaten zitten. Dit zorgt er namelijk voor dat de gaten niet snel uitscheuren!

Rustig passen

Je kent het wel toch? Je stapt met alle haast in je ripped jeans en oopsie voet in het verkeerde gat.. Het gat scheurt zo ver uit dat je bijna geen broek meer over hebt! Met beleid instappen dus! (en lees hier de andere tips waardoor je broek niet verder uitscheurt).

Plekken van de gaten checken

Als je de jeans past, let dan goed op de plekken van de gaten. Zijn het kniegaten? Dan horen deze ook ongeveer rondom de knie te zitten. Het is niet de bedoeling dat de kniegaten op je scheenbenen hangen.

Don’ts

Kopen zonder te passen

Pas de jeans altijd even voordat je ‘m koopt. Een broek kan er namelijk heel anders uitzien als je hem aanhebt. En al helemaal een broek met gaten! Stap wel voorzichtig in de jeans.. Anders scheur je met je voet in één keer de hele broek uit!

Te strak

Zorg ervoor dat je ripped jeans niet te strak zit. Je benen kunnen dan namelijk uit de gaten gaan puilen als je gaat zitten. En dat is niet echt een charmant gezicht!

P.S. Zoek je naast het kopen van een ripped jeans nog een smoesje om te gaan winkelen? Lees dit dan even!

 

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites