Dus dáárom houden mannen niet van winkelen!

Is dàt de reden?!

Wil jouw vriend ook nooit mee als je gaat winkelen? Moet je hem zelfs sméken om mee te gaan (en dan gaat ‘ie nog niet mee)? En wanneer je hem wel hebt meegekregen (well done!), sjokt die met zijn norse hoofd achter jouw gedreven looptempo aan. Nou, het klinkt ons allemaal heel bekend in de oren. Wil jij ook altijd al weten wat nou echt de reden is waarom ze niet van winkelen houden? Hierover bestaan twee blijkbaar ’theorieën’, waar we eigenlijk nog best blij mee zijn!

De eerste en oudste theorie gaat over mannen die jagers zijn. Zij waren vroeger bezig met het zoeken naar hun prooi en wanneer ze die gevangen hadden, waren ze tevreden. Bij vrouwen was dat anders. Wij waren (ehhh, zijn) verzamelaars en gingen op zoek naar besjes. Nu gaan wij op zoek naar de beste koopjes en de knapste items. Kijk! We kunnen er echt niks aan doen dat we zo zijn.

Maar, er is nog een andere theorie. De tweede theorie is dat er voor ons gewoon veel en veel meer te winkelen valt. De winkelcentra zijn ontworpen voor ons. En onze liefde voor kleren. Traditioneel gezien verdiende de man het geld, en de vrouw deed de inkopen. Daardoor gooiden de winkeliers en adverteerders alles in de strijd om de vrouwen te verleiden tot kopen. Mission accomplished.

Dus laat die arme mannen dan maar gewoon de kost verdienen. Dan doen wij ons eigen ding wel: geld uitgeven!

Dan maar online in winkelen..

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites