Editor’s pick: de spring items die hoog op de wishlist staan

#wishlistmaterial

De lente is begonnen and we love it. We hebben al een paar zonnige dagen achter de rug. De terrassen zaten vol, de Gin Tonics werden genuttigd en de zonnebrillen kwamen uit de lades vandaan. Maar de lente betekent nog iets veel leukers: een nieuwe garderobe! De redactie van MonStyle bespreekt de items die zij bovenaan hun Spring wishlist hebben staan. Want die wishlists zijn natuurlijk allang gemaakt ;-]

Zoe Karssen t-shirt
Manon: “De teksten van Zoe Karssen zijn altijd heerlijk eigenwijs en dus ben ik ontzettend fan van dit shirt. Een goede tee is niet weg te denken uit mijn kast en zo een als deze gaat jaren mee!”

Prada Cat-eye acetate and metal sunglasses
Kirsten: “Heel hoog op mijn wishlist staat een nieuwe zonnebril. Onmisbaar in de zomer en aangezien ik ieder jaar opnieuw een goedkope versie aanschaf, wordt het tijd voor een volwassen exemplaar. Ik ben ontzettend verliefd op dit frame van Prada. Een cat-eye heeft altijd iets mysterieus en sexy’s at the same time. En deze prachtige groene kleur past volgens mij o-ve-ral bij.”

Amatør Preppy jumpsuit
Dagmar: “Niets zo makkelijk en stijlvol als een lekker ‘pakkie’ in je lente/zomer garderobe. Normaal ben ik niet zo van de prints maar op deze was ik direct verliefd. Deze variant van Amatør mag copy paste in mijn kast.”

VIA VAI Shoes Metallic espadrilles
Tessa: “Sinds de metallic trend zijn comeback heeft gemaakt ben ik weer helemaal fan. Deze espadrilles kunnen perfect onder een jeans, rokje of jurkje. Ik kan gewoon niet zonder glitters: they make me happy!

Golden Goose Deluxe Brand Super Star sneakers
Britt: “Ik heb mijn oog al een tijdje geleden laten vallen op deze beauty’s. Ik hou van glitter en van groen dus dit is dan ook mijn ideale combinatie. Ik zou ze dragen onder nou ja, eigenlijk alles! Ik ben sowieso een sneaker fan dus eigenlijk mogen deze niet in mijn garderobe ontbreken. Wachten tot mijn budget deze schatjes toelaat is misschien wel een goed idee…”

Mango Denim Dolly Button Skirt
Sanne: “Het item dat we in de lente altijd mogen dragen is een skirt. Deze button-up skirt vind ik echt heel tof, vooral door het licht gewassen denim. In de lente is deze super leuk om te combineren met laarsjes en een turtleneck. De button-up skirt staat zeker hoog op mijn wishlist!”

Spring wishlist

Shop de items hier:

sneakers GOLDEN GOOSE // jumpsuit AMATØR //

rok MANGO // zonnebril PRADA // t-shirt ZOE KARSSEN // espadrilles VIA VAI

READ NEXT:
Editor’s pick: onze favourite lipsticks!
Editor’s pick: onze favoriete Nikes
De leukste date ideeën voor in de lente

Source: Collage Vintage

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites