Een ode aan de power suit!

Met een confidence suit kun je alles aan!

Het is geen nieuws dat ons vrouwenhart net een tikkeltje harder slaat op het moment dat er een man in pak voorbij hobbelt. Nu schijnt het zo te zijn dat wij vrouwen onszelf ook beter voelen als we ons in soortgelijke kleding hijsen. Heb je binnenkort een belangrijke presentatie waardoor je al weken bezweet uit je nachtmerrie wakker schrikt? Of moet je tijdens een afspraak een behoorlijk lastige klant overhalen of wil je je baas om salarisverhoging vragen? De oplossing is veel simpeler dan je denkt: door het dragen van een power suit gaat het je zeker lukken (of ja,… in elk geval véél makkelijker af!).

power suit

Dankzij deze prettige suit schijnen wij vrouwen ons machtiger te voelen, ook zou het onze kijk op de wereld veranderen. Best heftig hè, wat kleding al niet kan doen? Tegenwoordig ben je als vrouw zijnde helemaal vrij om te dragen wat je zelf wil. Dit is natuurlijk allemaal erg prettig, maar dat maakt het juist ook wel weer lastig. Gelukkig zijn er altijd een paar rolmodellen waar we lekker tegenop kunnen kijken, zoals the Olsen Twins. Zij dragen een suit met een standaard rock ‘n’ roll twist…

Vind je hem zo op het eerste oog iets té formeel? Combineer hem dan met een kleurrijke blouse. Ook kun je juist kiezen voor een pant suit in een print of kleur, waardoor je de rest van je outfit wat rustiger kan laten. Zo maak je een statement en kunnen ze letterlijk niet om je heen. Door een shirt met een print eronder te dragen (in plaats van een blouse) style je hem helemaal naar je eigen smaak. Dus, deal or no deal?

P.S. En door deze kleuren lijk je bruiner!

Shop hier de mooiste power suits

Source: A love is blind

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites