Op deze manier style jij de perfecte ‘eerste date’-outfit

En kleed jij je niet te saai én niet te sexy.

Bij een eerste date draait het natuurlijk om het maken van een goede indruk. En ja, ook mannen kijken écht wel naar welke kleding je draagt. Een casual outfit lijkt een goed idee, maar té casual kan weer saai worden. Een vrouwelijke outfit doet het altijd goed bij de mannen, maar té vrouwelijk kan weer sexy worden. En dat is misschien een beetje too much voor zo’n eerste afspraakje. De truc is om een goede balans te vinden in je eerste date outfit. Wij vertellen je hoe je dit doet.

Je eerste date outfit is perfect als je er stijlvol uitziet zonder dat het lijkt alsof je er teveel moeite voor hebt gedaan. Dit doe je door contrasten te maken. Combineer items met elkaar die je niet per se bij elkaar verwacht. Op deze manier is het makkelijk om de balans te vinden tussen vrouwelijk en casual. We geven je een aantal voorbeelden.

Stijlvol in jeans

Een nette blazer is heel tof in combinatie met een casual item als een jeans. Een paar hakken maken je outfit nog vrouwelijker. Hou je iets meer van casual? Draag dan gewoon je favoriete sneakers op je date night.

Comfi en sexy

Een warme trui is heerlijk voor een dag op kantoor. Als je er (op je date dus) iets meer feminine uit wilt zien, is kant de beste optie. Door onder je v-neck trui een kanten camisole te dragen, zie je dit er nonchalant bovenuit komen.

Casual en stoer

Wil je een jurkje dragen zonder je te sexy, tuttig of netjes te kleden? Eenleren jas maakt je outfit meer nonchalant en stoer. Nog een goede tip: draag alleen een jurkje als je je er fijn in voelt. Als je je strakke of korte jurkje de hele avond recht moet trekken, krijg je zeker spijt van je kledingkeuze.

Rokje met bikers

Als je een rok wilt dragen op je first date, hebben we een tip voor je. Combineer hem dan met een stoer enkellaarsje in plaats van hakken om een nonchalante look te creëren. Het rokje is zorgt er namelijk al voor dat je outfit vrouwelijk is. En enkellaarsjes zijn ook nog eens comfortabeler..

 

Kun je ook nog wel wat tips gebruiken voor de date zelf?
> Dating tips voor iedereen die daten haat

En dit kun je beter NIET dragen tijdens je date:
> 5 dingen die je nooit moet dragen op een date

Deze make-up look is perfect voor je date:
> De mooiste make-up voor je date-night!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites