Zo laat jij jouw enkellaarsjes op zijn best zien

5 styling hacks waarmee je NOOIT de mist in gaat

Enkellaarsjes, ze kunnen bij bijna iedere outfit en zijn geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Ze maken je outfit met een stoere jeans nét wat vrouwelijker. Hoe kan je jouw enkellaarsjes combineren? Wij hebben de tips. Zo laat jij jouw enkellaarsjes op zijn best zien:

1. Rol je broekspijpen op

Wanneer je een klein stukje van je enkel bloot laat, zullen je enkellaarsjes nog meer in het oog springen. Rol hiervoor je broekspijp een klein stukje op tot boven de laarsjes. Je kan het beste je broek oprollen vóórdat je hem aantrekt. Grijp je altijd naar een skinny jeans als je enkellaarzen aantrekt? Kies een keer voor een rechte broekspijp, of ga voor een stoere boyfriend jeans. Hierbij is het knap als je enkellaarzen met een hak eronder draagt.

2. Ga voor monochroom

Kies voor dezelfde kleur laarzen als de kleur van je jeans. Monochroom is in! Ook deze trend kan je het best combineren met enkellaarsjes met een hoge hak. Doordat je je broek en schoenen in dezelfde kleur draagt lijken je benen langer, pluspunt! Kies voor een mooie zwarte jeans met zwarte boots.

3. Combineer met een jeans met rits aan de onderkant

De jeans met een rits aan de onderkant is een trend in opkomst. Deze broek kan je erg goed combineren met de enkellaarsjes! Je ritst de onderkant een stukje open en houdt dit ook zo. Op deze manier kijk je door de opening tegen de zijkant van jouw enkellaarsjes aan. Ga voor een paar mooie opvallende boots.

4. Kies een jeans met een raw hem

Deze broeken kun je in de winkel kopen, of je kan zelf aan de slag gaan met een schaar. Knip de onderkant van je skinny jeans af en houd het niet te netjes. Zorg er opnieuw voor dat je de broekspijp net boven je enkellaarsje afknipt. Een gerafelde onderkant maakt het stoer. En dit zal weer mooi in contrast staan met je vrouwelijke laarsjes. Je kan ook hier prima voor een rechte broekspijp kiezen of een boyfriend jeans.

5. Vouw de onderkant van je broekspijp naar binnen

Bij een skinny jeans kan je er ook voor kiezen de binnenkant van de broekspijp aan de onderkant naar binnen te vouwen. Dit kan je doen als je je broekspijpen te lang vindt en wanneer je geen zin hebt om de broekspijpen opvallend op te rollen. Zo kan je gemakkelijk de perfecte lengte van je broek creëren zonder dat er een schaar bij nodig is. Vouw de broekspijp naar binnen voordat je deze aan doet.

Deze laarsjes zijn leuk voor de laatste zomerse weken

>

 

PHOTO CREDITS : SYMPHONYOFSILK

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites