Shop hier de ideale tassen voor het festivalseizoen

Je outfit is niet compleet zonder..

Ben jij al klaar om de leukste festivals af te struinen? Wij in ieder geval wel. En omdat het niet zo lang meer duurt voordat de eerste festivals gaan plaatsvinden, is het weer tijd om festival items te shoppen. Voor het geval je je nog afvroeg welke tas perfect is voor zo’n festivaldagje, wij hebben het antwoord! Want dat is natuurlijk het heuptasje (ook wel de fanny pack). Hij is weer terug van weggeweest en better than ever. In het verleden stonden de tasjes niet bij iedereen bekend als enorm stylish maar hier is verandering in gekomen! En zeker voor het festivalseizoen wil je in het bezit zijn van zo’n handig tassie.

Waarom je hem nodig hebt

We hebben ons allemaal wel eens geërgerd aan het tasje dat langs je lichaam zwaait of van je schouder af zakt. Dit probleem is compleet verdwenen met het heuptasje. Je handen zijn altijd vrij om te eten, dansen of wat dan ook. Ook zijn uitpuilende broekzakken verleden tijd én maak je je outfit net iets leuker met een accessoire. Oh, en aan het einde van de dag heb je geen last van een zere schouder.

Zo vind jij het mooiste exemplaar

Er zijn steeds meer heuptasjes te vinden online en in de winkels. In het engels worden de meest fashionable tasjes alleen anders genoemd. In plaats van fanny pack krijgt het tasje de naam belt bag of bum bag. Mocht je online willen shoppen, dan vind je op deze manier de mooiste tasjes en niet alleen de ouderwetse en saaie exemplaren. Of shop onze favoriete heuptasjes gewoon hieronder:

Dit tassenmerk moet je in de gaten houden:
> Het tassenmerk dat je nu overal ziet

Door deze kleur ziet je tas de luxe uit:
> Deze kleur laat iedere tas er duurder uitzien

Heb je dit product altijd in je tas?
> Het beauty product dat niet in je tas mag ontbreken

PHOTO CREDITS: SOPHIEMAY

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites