Who to follow on Snapchat tijdens Fashion Week

Follow the leader, leader, leader!

Snapchat is sinds ongeveer drie jaar helemaal in the picture. Gelukkig hoef je niet alleen de bekende Nederlanders uit ons kikkerlandje te volgen, maar kun je very important people uit het buitenland volgen. Je kunt naast de showbizz people en bloggers ook modellen en editors volgen. En laat dat nou heel fijn zijn om Fashion Week op de voet te kunnen volgen! Wij geven je dé modellen die je kunt volgen (inclusief SnapChat-namen om het je wat makkelijker te maken).

 1. Romee Strijd – @romees
  Ons Nederlandse topmodel Romee staat toch maar mooi even te stralen tijdens de Fashion Weeks, daar mogen wij best trots op zijn! Ze is het volgen waard en niet alleen omdat ze uit ons kikkerlandje komt.
 2. Leandra Medine – @man_repeller
  We looooove Leandra! Ze filmt alles about fashion en vindt het niet erg om overal een lolletje uit te slaan. Ze legt alles vast en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg!
 3. Imaan Hammam – @imaanhammam
  Deze half Afrikaanse- en half Marokkaanse schone is booming! Ze heeft een heerlijk huis in NYC waar vanuit ze alles vastlegt op Snapchat: taxiritjes, de belangrijke shows en haar vriendje (ook niet mis trouwens).
 4. Cipriana en Takenya Quann – @quannsisters
  Hoe leuk is het om als tweelingzusjes allebei model te zijn? Zien we niet vaak maar de zusjes Quann is het gelukt. Ze worden voor elk feestje gevraagd en dus filmen zij de kiekjes achter de schermen die wij willen zien. Follow, follow, follow! 
 5. Edward Barsamian – @edwardbarsamian
  Nu denk je vast: huh? Een man?! Ja zeker wel! Edward Barsamian is de Style Editor van Vogue.com en always in the loop. Hij houdt je op de hoogte van alle ins and outs van Fashion Week from a men’s point of view. Weer eens wat anders! 
 6. Eva Chen – @theevachen212
  Op de Snapchat van Eva Chen zie je werkelijk alles voorbij komen: de fijnste designerschoenen, de (door haar privéchauffeur gereden) taxiritjes, hotspots en natuurlijk al het modenieuws you need to know.

READ NEXT:
Dé trend: friendship squad goals
Levenslessen die we van Mean Girls hebben geleerd
Gigi Hadid make-up tutorial

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites