Giveaway #18 – Föhnbehandeling van de Föhnbar

VERLOPEN

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere win-acties > GIVEAWAY #31 – Overknee laarzen van Omoda

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag dag 18 van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een föhnbehandeling van de Föhnbar weg! Hoe leuk is dat?!

Föhnbehandeling
Hoe fijn is het om voor Kerst of Oud en Nieuw je haar mooi te laten föhnen?! Dat kan bij de Föhnbar! Wij zijn fan en daarom geven wij een superfijne föhnbehandeling van De Föhnbar weg! Bij deze behandeling wordt je haar heerlijk gewassen en kun je door middel van een menukaart kijken welke blow-out je graag wilt hebben. Nog iets leuks: de blow-out blijft 2 tot 5 dagen zitten!

De Föhnbar
De Föhnbar is een nieuwe salon met één simpele activiteit: het föhnen van haar. Er wordt niet geknipt of gekleurd zoals bij de kapper, het gaat puur en alleen om het wassen en stylen van het haar. Lekker met een glaasje bubbels erbij en ontspannen maar. De eerste echte blow dry bar in Nederland is een feit!

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je deze föhnbehandeling winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments aan waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> Rimpels weg föhnen? Ja, het kan!
> De meest gemaakte fout bij het föhnen van je haar
> 9 beautyfeiten die je nog niet wist!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites