GIVEAWAY #25 – Giftbag van Aqua Licious

VERLOPEN

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere win-acties > GIVEAWAY #31 – Overknee laarzen van Omoda

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag dag 25 van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een giftbag van Aqua Licious weg! Hoe leuk is dat?!

Gipsy Pink
Wij mogen een giftbag van Aqua Licious weggeven! En hoe leuk is deze matching set?! Je krijgt een handig hervulbaar waterflesje die je na gebruik helemaal kan opvouwen en dus geen ruimte in beslag neemt in je tas! Je kunt het flesje zelfs in de vriezer leggen voor extra koud water en na een dag stop je hem gemakkelijk in de vaatwasser. Ideaal, toch? Daarnaast krijg je een matching hammamdoek en een tas. Drie vliegen in één klap, dus.

Aqua Licious
Aqual Licious heeft verschillende producten met leuke prints. Ze verkopen waterflesjes, lunchzakjes en fruitflessen. Zo wordt water drinken veel leuker! Kijk vooral even op de website van Aqua Licious voor alle printjes.

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je deze giftbag winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments aan waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> Zo lukt het je echt om 2 liter water per dag te drinken
> Hacks voor koude voeten
> How to: het knopen van je sjaal

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites