Met deze gratis styling tips maak je de succesvolste outfits ooit

Han-dig!

Het blijft altijd lastig om nog nieuwe styling combinaties te bedenken voor het nieuwe seizoen. Het komt er altijd gauw weer op neer dat je nieuwe items moet gaan kopen. Gelukkig hebben wij nog een paar gratis styling tips achter de hand waarbij dat helemaal niet hoeft. Lees je mee?

Draag zomerjurkjes (en stop ze voor de helft in) over jeans heen

Die hoeven echt nog niet terug in de kast hoor! De jurkjes kunnen heel tof staan op een simpele jeans. Stop ze half in je blouse en draag er een paar laarsjes onder. Voila, je nieuwe herfstlook is af.

Draag een wit t-shirt onder alles

Heb je een leuk wrap jurkje dat je eigenlijk nog wel aan wilt in de herfst? Draag er een wit t-shirt onder. Zo kun je dat met al je zomer items doen!

Ruil twee oorbellen in voor één oorbel

Heb je een paar statement oorbellen? Draag er maar één. Dit is helemaal on trend dit najaar. Makkelijker dan dit wordt het niet!

Draag een riem over een blouse zodat het een jasje wordt

Je kent de shacket vast al wel. Zo’n blouse/jasje dat je dus draagt als juist, een jasje. Van een plain blouse maak je ook eenvoudig zo’n jasje door er simpelweg een riem over te dragen. Handig!

Kettingen over de kraag van je blouse

Dit deden we jaren terug al en het is nu helemaal terug. Haal die stoffige statement kettingen weer uit de kast en draag ze over de kraag van je blouse. Succes gegarandeerd!

Sokjes

Of je nou sneakers, laarsjes, of heels draagt. Een sokje dat daar bovenuit steekt geeft je outfit toch een extra dimensie. Ga voor een zwart paar met subtiele glitters, of kies voor ruffled socks.

Meer styling hacks?
Fashion Styling: 5 tips om je’s ochtends snel aan te kleden
Warm weer? Pas op voor deze stylingfouten!

PHOTOCREDITS: MANREPELLER

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites