Zo weet je binnen 2 seconden of hakken lekker zitten

Don't judge a book by it's cover. Uhm, jawel dus..

Draag jij ook wel eens te hoge (of te pijnlijke) hakken for the sake of fashion? We’ve all been there. Een mooi paar hakken geeft de meest simpele outfit een boost.

Alhoewel, het maakt niet uit hoe mooi je hakken zijn. Als ze pijn doen bij iedere stap die je zet, is het de moeite niet waard. Hierdoor loop je natuurlijk ook niet heel soepel meer en als er een ding is wat compleet uit de mode is, dan is het wel niet op hakken kunnen lopen.

Maar wanneer moet je fashion opgeven voor comfort? Nou, als het aan ons ligt NOOIT. Want voor comfort hoef je hakken echt niet meer in de kast te laten staan. Deze truc is namelijk een echte game changer. Haal de Carrie in jezelf naar boven, want iedere dag is nu een perfecte dag om hakken te dragen.

Komt ie: het gaat om de afstand van de zool tot de hak. Hoe verder de (afstand 3 cm of groter), hoe makkelijker je erop kunt lopen. De afstand zorgt er namelijk voor dat het gewicht (en daarmee dus ook de druk) op je voeten verdeeld wordt. Alle schoenen onder de 2,5 centimeter plaatst het gewicht op je tenen. Dus als je geen ballerina bent, kun je dit soort hakken beter skippen.

Durf je het nog niet aan?
Schoenen zonder hak die NET zo elegant zijn als hakken

 
PHOTOCREDITS unknown
 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites