Alles over denim!

Alles, maar echt alles over denim!

Denim! We hebben er al zoveel over geschreven. Het werd tijd voor een grote verzamelplaats van alles wat jij moet weten over denim.

 

Alles wat jij nog niet wist over denim

Denim bestaat al jaaaaaren. Het is ontstaan in 1873, toen ontwierp Levi’s de eerste jeans ter wereld. Maar weet jij ook waar dat mini-zakje in je broek voor is?

 

Scoor de perfecte jeans

Denk jij dat je de perfecte jeans hebt gevonden? Wacht heel even en check of hij voldoet aan alle eisen. Maak vooral niet een overhaaste beslissing! Dit zijn namelijk de meest gemaakte fouten tijdens het kopen van een nieuwe jeans.

Ben jij iets kleiner? Dit zijn de beste jeans voor kleine vrouwenCurvy? Zo scoor jij de perfecte jeans! Wil jij het accent leggen op je billen? Kies dan voor broeken met grote zakken op de achterkant.

Wist je dat iedereen wegkomt met een high waist jeans? Ja, ook jij.

Ben jij op zoek naar de perfecte vintage jeans? Onthoud dan de volgende punten.

Het vervelende aan een jeans is, is dat je hem uitloopt. Hierdoor krijg je een ‘hangkont’ terwijl we juist willen dat de jeans mooi aansluit! Hoe weet je nou of de jeans uitloopt? Let op de samenstelling van de stoffen. Hierdoor weet je namelijk of de broek uit lubbert, of niet.

Heb je de juiste samenstelling gevonden? Doe dan eerst nog even deze test wanneer je de broek past. Als je broek deze test doorkomt, dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij de perfecte broek hebt gevonden.

Eindeloos combineren

Denim is een tijdloos item, is altijd goed en zal nooit uit de mode raken. Deze denim items moet je daarom in je kast hebben liggen.

Dit zijn de beste manieren om je denim tuinbroek te combineren

Denim on denim kan, maar zorg er wel voor dat je het goed doet!

Do it yourself

Als de onderkant van je broek rafelig is en geen zoom heeft, wordt dat een raw hem genoemd. Helemaal hot komende herfst en zo maak je hem zelf.

Ook een ripped jeans maak je helemaal zelf!

Wil jij je oude jeans op leuken? Dit zijn de leukste denim hacks!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites