De ultieme ‘hoe draag ik een panty?’ handleiding

Wanneer draag je nou een dikke en wanneer een dunne panty?

Ze komen niet alleen in verschillende maten, ook kleuren, printjes en diktes spelen een belangrijke rol bij de panty. Vooral nu het buiten koud is en we toch onze rokjes willen dragen, kunnen we niet meer zonder panty’s. Dit gaat wel gepaard met heuse panty struggles! Wij hebben daarom een panty handleiding voor je gemaakt!

Gekleurde panty’s

Voor kinderen zijn gekleurde panty’s hartstikke schattig. Maar als we die kinderleeftijd gepasseerd zijn, zijn gekleurde panty’s een echte no-go. Hoewel het een statement look was in een van onze favoriete shows (Gossip Girl). Blair Waldorf kwam ook weg met een haarband, dus laten we hier verder geen voorbeeld aan nemen. Ben je boven de 12, laat dan alsjeblieft de gekleurde panty’s in de winkel liggen.

Over witte panty’s hoeven we het niet te hebben, toch? Deze heb je als het goed is al verbrand met je witte legging. Zwarte panty’s zijn the way to go. Maar wanneer draag je nou een dikke en wanneer een dunne panty?

Dikke panty

In de winter dragen we het liefst zo’n heerlijke dikke panty van 60 denier. Zo kunnen we toch nog die leuke jurkjes blijven dragen! Een dikke, zwarte panty combineer je het mooist met een zwart laarsje. Omdat de schoen en de panty dezelfde kleur hebben, verlengt het je benen, handig! Warme én lange benen, wat willen we nog meer? Als je een schoen draagt die donkerder of lichter is dan je panty ontstaat er onderbreking tussen je voeten en je benen. Hierdoor kunnen je benen korter en breder lijken.

Dunne panty

Een dunne zwarte panty is het vaakst het antwoord op je panty-crisis. Ook als je graag wat lichtere schoenen draagt of bijvoorbeeld een sneaker, kan je deze het beste combineren met een lichtere panty. Zo’n dunne panty laat nog een beetje huid zien wat het gelijk wat meer sexy maakt en er toch nog voor zorgt dat het een beetje warmte meegeeft!

Patronen

Een printje op je panty? Dat kan zeker leuk zijn. Houd de rest van je outfit dan wat rustiger en zorg ervoor dat je panty de eye catcher is van je outfit. Daarnaast zijn wij nog steeds dol op netpanty’s! We zagen ze aan het begin van dit jaar en afgelopen zomer overal terugkomen, op de catwalk en in de winkels. Heel knap onder een rokje maar zeker ook onder een ripped jeans, voor een extra edgy look. Kies hierbij wel voor een klein patroon. Als ze wat groter zijn, kan het snel ordinair overkomen.

Een stipjes panty kun je sexy dragen met een laarsje met een hoge hak voor een avondje uit, maar je kunt hem ook gewoon overdag dragen met een sneakertje of een loafer! Naast de gekleurde panty zijn er nog een aantal no go’s. 

Wat kan echt niet meer?

1. Panty dragen in een open-toe
Gewoon verboden. Het ziet er toch zo vreemd uit, evenals een panty in sandalen!

2. Huidkleurige panty’s
Nee, maar echt! Er zijn geen uitzonderingen. Just don’t.

3. Panty’s onder denim shorts
Droeg jij vroeger ook je favoriete denim shorts met een kek laarsje en een panty? Ja, dat kan dus ook echt niet meer.

 

 

READ MORE:
Zo draag je laarzen onder een rok
Zo gaat je panty veel langer mee
 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites