Video: How To Pronounce Designer Names?

Hoe vaak heb jij al je best gedaan om designer-namen vooral niet uit te hoeven spreken, omdat je geen idee had hoe?

We geven toe: het valt niet mee. De namen van designers en de bijbehorende merken zijn vaak net zo ingewikkeld als de creaties die ze de catwalk opsturen. Hartstikke mooi, maar de meeste mensen hebben geen idee wat ze er mee aan moeten. Niet zo handig als je het wil maken in de modewereld en geen naam knap je strotje uit krijgt, toch?

How to pronounce designer names?

Het übercoole i-D Magazine snapt precies wat we nodig hebben: een video waarin supermodellen ons op een o-zo verleidelijke manier uitleggen hoe het moet. Ze behandelen 26 namen, een naam per letter uit het alfabet. Zo spreek je Azzedine Alaïa uit als AH’ZE’DEEN AH’LAI’AH en Zegna als ZEN’YA (en dus niet op z’n Hollands: ZEG’NA). Super handig dus! Dus even een middagje voor zitten, alles uit je hoofd leren en de volgende keer vol zelfvertrouwen de ene na de andere naam eruit knallen. En nu maar hopen dat er niet gesproken wordt over die designer die net níet op het filmpje stond…

P.S. Heb je op deze druilerige zondag nog wel meer zin om filmpjes te bekijken? We hebben speciaal voor jou onze favoriete huil-films geselecteerd! 

source: Kuba Dabrowski

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites