Heb je versleten Adidasjes? Niet weggooien!

De perfecte sneaker voor iedere dag.

Deze schoen was misschien wel de grootste trend van de afgelopen jaren. IEDEREEN liep op deze schoenen. Onderweg naar het werk kwamen we dan ook 43 mensen tegen op dezelfde superstars sneakers van Adidas. Dat is dan ook de reden geweest dat wij ze allemaal ver achter in onze kast hebben gezet. Bij het selecteren van onze lente garderobe kwamen we de klassiekers weer tegen en hebben wij iets te bekennen.. Wat ze zijn eigenlijk leuk en tijdloos!

I am a SUPERSTAR!

We kennen natuurlijk allemaal de garderobe staples, zoals een mooie blouse, jeans en een leather jack. De superstar Adidasjes zijn dat ook, en in een goed paar heb je een vriend voor het leven. Ze maken iedere outfit rock ‘n roll en zitten heerlijk. De perfecte sneaker voor iedere dag, en daarom mogen ze zeker niet bij de grofvuil worden gezet.

De sneaker is hartstikke makkelijk te combineren met van alles. Draag ze onder een jeans met een sweater voor een nonchalante outfit of ga voor iets stoerders en durf ze te dragen onder een jurkje. Nog niet overtuigd? Wij hebben een aantal knappe looks op een rijtje gezet die er voor zorgen dat je superstars meteen tevoorschijn wil halen.

Deze gouden regels redden je altijd!
> 9 styling regels die nooit uit de mode raken

We willen deze in alle kleuren inslaan
>Dit is de nieuwe versie van de track pants

Want we hebben allemaal wel eens van die dagen..
> Knappe outfits met kleding die je al hebt voor als je alles even stom vindt

PHOTO CREDITS: SANNE BOERMA

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites