Kopen, houden of wegdoen? Zo krijg je de ideale zomer wardrobe!

Ook al is het weer er nog niet helemaal naar, de zomer staat toch echt voor de deur! En als het zover is wil je er klaar voor zijn, of niet soms? Hoogste tijd dus om je kledingkast eens goed uit te mesten en aan de slag te gaan voor de perfecte zomer wardrobe!

Wij vrouwen kennen het gevoel; een kast vol maar nooit weten wat je aan moet! Een keer je kast flink onder handen nemen helpt écht. Opruimen en afstand durven doen van items die al jaren in je kast zwerven schept overzicht en dat scheelt een hoop frustratie in de ochtend. Maar wat moet je weggooien en wat mag echt nog wel even in je zomer wardrobe blijven dit seizoen?

zomer wardrobe

Je bent slechts een paar stappen verwijderd van de perfecte zomer wardrobe!

Throw away

  • Bikini’s met franjes. We zijn vorige zomer doodgegooid met Ibiza-achtige franjes. Tassen, jurkjes, blazers, laarzen en natuurlijk ook bikini’s. Als je iets zóveel ziet dan weet je bijna zeker dat we er eigenlijk wel klaar mee zijn het volgende seizoen. Gooi dit exemplaar dus lekker in de Zak van Max en ga voor een knappe bikini met print! Het liefst twee, zodat je de boven- en onderstukjes ook nog met elkaar kunt combineren. Heb je zomaar 4 bikini’s voor de prijs van 2.
  • Neon-kleurige items. In de jaren ’90 hulde iedereen zich bijna van top tot teen in neon en ook vorige zomer had iedereen wel een neon-kleurig item in de kast hangen. Deze zomer zijn de kleuren wat zachter en zou je hoogstens nog een klein neon-kleurig accent toe kunnen voegen aan je look door middel van een accessoire. Je kunt in ieder geval met een gerust hart afstand doen van je neon-kleurige kledingstukken!
  • Wedge-sneakers. Na de hype rondom de wedge-sneakers van Isabel Marant schoten de knock-offs als paddenstoelen uit de grond. Echte Isabels weggooien doet ons nog teveel pijn, maar neem gerust afstand van alle look-a-likes. Investeer dit seizoen liever in een paar old-school hardloopschoenen van bijvoorbeeld Nike.

Keep

  • Espadrilles. Vorige zomer vierden je voeten al een feestje met dit fijne platte schoeisel en ook dit jaar is dit zeker een item dat niet in je kast mag ontbreken! Ideaal voor onder je favoriete ripped boyfriend jeans of onder stoere denim shorts.
  • Camisole. De camisole is geïnspireerd op lingerie en nachtkleding en daarom naast super sexy ook zeer comfortabel. Prachtig te dragen onder een blazer of denim jack op zwoele zomeravonden of alleen op een skinny jeans. We zijn ook zeker nog niet klaar met pastel-tinten, dus met dit item zit je dubbel zo goed!
  • Cropped top. De cropped top is ook een item dat we nog goed kennen uit de jaren ’90, maar in tegenstelling tot al het neon geweld mag dit item zeker nog in je kast blijven hangen. Voor de lucky few die een sixpack hebben mag de buik zeker gezien worden, anders raden we aan om hier bijvoorbeeld een high waisted rok bij te dragen.

Buy

  • Muiltjes. Wil je dit seizoen nog een paar high heels aan je kast toevoegen, overweeg dan zeker zo’n knap muiltje! Vrouwelijk, sexy en net even anders; just the way we like it!
  • Midi-skirt. Nog niet iedereen is eraan gewend, maar als je het aan durft is dit zeker een item om nog toe te voegen aan je zomer wardrobe! Dit item is fantastisch met een cropped top of T-shirt en het fijne is dat deze rok zowel met een paar high heels als een knap sandaaltje goed uit de verf komt. Met een wit exemplaar zit je helemaal goed, want deze zomer kun je niet genoeg witte items in je kast hebben hangen!
  • Ugly sandals. Tja, you love ‘em or you hate ‘em, maar wij zijn in ieder geval fan! Als je besluit dit item aan je zomer wardrobe toe te voegen, doen!, zorg er dan voor dat je ze wel combineert met items die super vrouwelijk en sexy zijn. Zoals bijvoorbeeld de camisole (zie je wel: houden dus!).

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites