Voor iedereen die niet tegen wol kan

De beste en mooiste vervanger

We kunnen wel zeggen dat het truienseizoen officieel is begonnen. Wat is het koud. Overal zien we de mooiste truien hangen maar veel zijn gemaakt van wol. Heerlijk warm, maar als je er niet tegen kan is het alles behalve comfortabel. Zo’n wollen trui kan behoorlijk gaan kriebelen en jeuken.

Herkenbaar? Een goed alternatief is dan kasjmier. Naast dat de stof veel fijner is om te dragen, ziet het er ook mooier uit dan wol. Kasjmier is warmer en is daarom nog fijner om te dragen tijdens de koude winterdagen.

Als je ze goed onderhoudt, gaan ze ook nog langer mee dan wollen truien. Het is belangrijk dat je de truien zo min mogelijk wast. Wanneer je de trui een keer hebt gedragen hang je hem uit in de badkamer of buiten (als het droog is). Na een aantal keer dragen zal je hem toch moeten wassen, dus doe dat dan met lauw water en laat het daarna aan de lucht drogen. Vouw de trui vervolgens netjes op en hang hem nooit op.

De truien hebben vaak wel een prijskaartje, maar wanneer je het verschil ziet en voelt heb je het er wel voor over. Wij hebben de mooiste kasjmier truien voor je uitgezocht. Bekijk ze hieronder!

READ NEXT
De fijnste truien om in te overwinteren
Kriebelende trui? Zo kom je ervan af
8 Mango items die je nodig hebt om je wintergarderobe compleet te maken

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites