Kate Young

Wel eens gehoord van Kate Young? Het is een van de stylistes op dit moment!

Stylist Kate Young is een van de meest gevarieerde en respecteerde stylistes van dit moment. Ze verzorgt de styling van Hollywood celebs voor Oscar Nights (Emilia Clark en Nathalie Portman)  de advertenties van de grote merken zoals Victoria Secret, cover shoots van de Vogue en runway shows van o.a. Derek Lam en Jason Wu.

Gaan er al wat belletjes rinkelen? Dit is een van de briljante stijlkoppies in de VS!

Kate Young begon haar carriere bij Vogue Magazine. Ze assisteerde Anne Wintour en was al snel promoted  binnen the fashion department. Ze heeft bijvoorbeeld als allereerste de cover van Teen Vogue gestyled en sinds dat moment is Kate Young een rising star.

Met haar prachtige werk hoort ze al snel bij een van de meest invloedrijke stylistes in Hollywood. Ze weet altijd een vernieuwende en verrassende twist aan looks toe te voegen waardoor ze wat ons betreft toonaangevend blijft. Te gekke aan Kate Young is dat ze er altijd te gek uitziet.

Ze combineert rock ‘nd roll en klassiek flawless met elkaar en heeft al jarenlang het perfecte wit-blonde haar. In een interview bij de Coveteur legt Kate Young uit hoe je aan de fashion top komt: “People who want to get into fashion should make sure that they have a broad education, not just fashion. Art, architecture, design, literature… you need to know more than just what the Givenchy show looks like.”

In andere woorden: Tumblr en Pinterest leren je niet alles! Got that kiddo’s?;)

kate_young3 kate_young4 kate_young2 kate_young1   source beeld: The coveteur, the wall group

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites