Klaar met je wardrobe? Dit moet je doen!

Zo verandert je kijk op je kast!

“So many clothes but nothing to wear”.. Aangezien je elke dag voor je kast staat, ben je nu wel een beetje klaar met je wardrobe. Die leather pants heb je namelijk al vaker gedragen met die blazer en die jumpsuit kennen je collega’s nu ook wel!

Opgeruimd staat netjes
Eens in de zoveel tijd je kast opruimen is echt een must. Niet alleen omdat je op deze manier een nettere wardrobe krijgt maar ook omdat je zo weer items tegenkomt die je tijden niet gezien hebt. Hier kan je dan weer leuke outfits mee maken. Wie wat bewaart, die heeft wat!

Mini modeshow
Nodig je beste vriendin(nen) uit voor een mini modeshow. Haal alles uit de kast (letterlijk en figuurlijk) en maak daar leuke outfits van. Aangezien jouw vriendinnen jouw items niet dagelijk zien, hebben zij een hele andere kijk op je wardrobe. Je zal zien dat er verrassende looks en combinaties uit voortkomen!

Gebruik je fantasie
Kleding hoeft niet altijd op dezelfde manier gedragen te worden. Wees creatief en probeer bij elk item drie verschillende looks te bedenken. Een simpel wit t-shirt kan je namelijk op de normale manier dragen, maar je kan er ook een knoop in leggen. Of ga aan de slag met verfspatten of patchwork. Denk out of the box, of haal inspiratie uit street style looks.

Instagramwaardig
Check jij ook elke dag Instagram om de nieuwste looks te checken? Hoe tof zou het zijn als jij zelf mensen zou inspireren?! Spreek daarom met jezelf af dat je op sommige dagen (of elke dag) een foto plaatst op instagram (met een goede filter) van een te gekke outfit. Zo wordt je vanzelf creatief met het bedenken van nieuwe combinaties. Zo is dat éne shirt dat je eigenlijk weg wilde gooien toch wel een top item!

 

Source: Studded Hearts

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites