Nooit meer kleding-stress met de Altijd Goed Outfit

Of je nu bootylicious bent of juist wel wat meer vrouwelijke vormen zou willen hebben; deze combinatie werkt voor iedereen!

Er zijn van die dagen dat je het gewoon echt even niet meer weet. En dan hebben we het niet over een crisis in je relatie, werk-gerelateerde troubles of wat nou eigenlijk de zin van het leven is. We hebben het over de vraag die ons vrouwen regelmatig tot wanhoop drijft: wat moet ik aan? Je hebt inmiddels je kast al tien keer overhoop gehaald, er ligt meer kleding op de grond dan in je kast en het zweet staat op je voorhoofd omdat je je al ontelbaar veel keer hebt aan- en uitgekleed. Je vraagt je serieus af waarom sommige items ooit in je kledingkast zijn beland en je hoopt dat je überhaupt ooit nog gekleed de deur uit kunt. Gelukkig zijn er van die outfits waar je altijd goed mee zit. We noemen dit ook wel de Altijd Goed Outfits. Deze outfits kun je naar elke gelegenheid aan en zijn geschikt om het hele jaar door te dragen. Magisch. Er zijn meerdere van dit soort outfits, maar één daarvan zetten we vandaag graag in het zonnetje: de witte top met zwarte broek. Stijlvol, klassiek, tijdloos en in elke stijl te integreren. Deze Altijd Goed Outfit is namelijk nog steeds heel veelzijdig! Je kunt namelijk kiezen voor een zwarte pantalon, jeans of leren broek. En ook qua tops zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan een witte blouse (lees hier waarom dit item sowieso niet in je kast mag ontbreken), wit T-shirt of elke andere mooie witte top. En bijkomend voordeel: voor ieder figuur is er een Altijd Goed Outfit die het beste in je naar boven haalt. Hoera! Wij hebben drie looks voor je samengesteld die je nu meteen kunt shoppen. Voor welke ga jij?

P.S. Is jouw Altijd Goed Outfit verandert in de Nooit Meer Uit Outfit? Lees hier hoe vaak je ‘m kunt dragen zonder dat het opvalt!

peer

Een wit overhemd mag écht niet in je kast ontbreken. Of je nou kiest voor een oversized, ietwat mannelijk model (heb je wel eens bij de herenafdeling gekeken?) of voor de vrouwelijke variant. Ben je gezegend met een mooie, volle boezem of ben je sowieso wat ‘ronder’ aan de bovenkant, zorg er dan voor dat je wat decolleté laat zien. Het liefst doe je dit door middel van een V-hals, een ronde hals kan het ronde dat je al hebt namelijk alleen maar versterken. Een stukje blote huid breekt het witte vlak aan de bovenkant, maakt je optisch langer en slanker en geeft de totale look wat lucht.

peer2

Ben jij bootylicious en ben je gezegend met een mooi gevormde bilpartij? Breng dan wat balans aan in je outfit door te kiezen voor een top die je wat meer volume geeft aan de bovenkant. Een boxy top is daar een goed voorbeeld van. Zorg ervoor dat de top niet te lang is, waardoor ‘ie op je breedste punt eindigt (dit zullen waarschijnlijk je heupen zijn). Je ogen worden namelijk automatisch naar het punt getrokken waar het witte vlak (de top) overgaat in het zwarte vlak (de broek), dus dit punt wil je niet op iets leggen waar je de aandacht eigenlijk niet naartoe wilt hebben. Kies daarom voor een iets kortere top, die op een smaller deel eindigt; dit maakt je optisch slanker!

plank

Ben jij een slanke den maar houdt dit tegelijkertijd ook in dat je niet veel vrouwelijke vormen hebt? No worries! Je kunt met behulp van een peplum top een taille en welgevormde heupen faken. Een broek met glans, zoals deze leren beauty, geeft je benen optisch ook iets meer volume.

Source: Sincerely Jules 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites