Last van een klemmende rits? Dit is dé oplossing!

De oplossing voor dit probleem is zó simpel!

Met het zweet tussen de billen sta je te worstelen met je jeans, jas of laarzen. Waarom? Omdat je voor de zoveelste keer last hebt van een klemmende rits. Komt dit je bekend voor? Wij vonden dé oplossing!

Je hebt het probleem (en de rits) al van alle kanten benaderd, maar er lijkt geen beweging in te zitten. Hoe irritant. De rits is namelijk in de meeste gevallen nogal een cruciaal onderdeel, dus als je niet naar buiten wilt met een gulp die half openstaat móet die rits dicht. Of wat dacht je van een rits die niet meer opengaat? Hupsend van het ene op het andere been sta je voor de wc-deur aan je rits te trekken. Of met een steeds roder wordend hoofd sta je te klooien in een pashok. Gelukkig is dat verleden tijd, want de oplossing is (zoals altijd) doodsimpel.

Nooit meer last van een klemmende rits

Waarschijnlijk heb je altijd wel een potje lippenbalsem of Labello stick in je tas zitten (zo niet, dan raden we je sterk aan om dat vanaf nu te veranderen). Smeer een klein beetje van het spul op het deel van de rits dat klemt en de rits komt makkelijk los. Hoera! Nooit meer last van een klemmende rits.

Kras met een gewoon grijs potlood over de tanden van de ritssluiting, daar waar je de rits niet meer overheen krijgt. Blijf een paar keer van boven naar beneden krassen met het potlood en je rits zal weer gemakkelijk dicht gaan!

Losse rits

Heb je last van een gulp die maar niet dicht blijft zitten? Dan is nagellak de oplossing. Gekleurde nagellak is natuurlijk geen slim plan, maar een transparant lakje komt hier wel tot je redding! Lak één of meerdere laagjes (afhankelijk van hoe los de gulp zit) over de ritssluiting en de rits zal dicht blijven zitten. Geen gênante opmerkingen meer over dat je vergeten bent je gulp dicht te doen. (Nu we het toch over nagellak hebben, wist je dat je je nagellak veel langer kan laten blijven zitten met deze truc?).

Heb je ergens nog een sleutelhanger liggen die je niet meer gebruikt? Gebruik dan het ronde metaaltje, waarmee je de sleutelhanger aan je sleutelhanger bevestigt, als reddings-essential. Haal het metalen rondje van je sleutelhanger en haal deze door het gaatje van je rits. Dit rondje kan je vervolgens, als je de rits helemaal omhoog hebt, om de knoop van je broek heen draaien. Zo zal die rits zeker niet meer afzakken!

Behoefte aan nog meer briljante, o-zo makkelijke tips? Lees hier hoe je blaren voorkomt of hoe je nooit meer pijn aan je voeten krijgt door het lopen op hakken!

Lees hier nog meer hacks die je leven beter en makkelijker maken:
De hacks voor een langere levensduur van je batterij
Fashion hack: zo krijg je de rits achter op je rug dicht
Fashion Hack: nooit meer piepende schoenen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites