Komen fietsleggings terug? Please don’t!

We hebben net iedereen zo ver gekregen om de witte driekwartlegging ritueel te verbranden.

Als de Kardashians weer in een nieuw item worden gespot, sluiten wij automatisch onze ogen. Wat zij soms aan hebben, of juist het gebrek daaraan. We vinden er wat van.

Nou is het zo, dat we ze laatst spotten in fiets leggings. Nee, maar echt. Van die korte strakke broekjes die je vroeger aantrok tijdens het sporten. En nu is het dus zo dat we de broekjes steeds vaker voorbij zien komen.

Niet heel vreemd. Iedereen is obsessed met de activewear-trend (die ook al een aantal jaar bezig is) en daarbij horen natuurlijk leggings. In de jaren tachtig werden ze al volop gedragen en zoals dat altijd gaat met trends, ze komen altijd weer terug. ‘Vroeger’ droegen we de leggings onder een body naar aerobics. Inmiddels wordt de legging gedragen als extra laagje. Onder een rok, een jurk of gewoon als shorts.

https://www.instagram.com/p/BdcXs5rn28E/?tagged=bikeshorts

We houden ons hart vast. Laat deze trend alsjeblieft niet doorzetten. Laten we afspreken dat we hem allemaal gaan skippen. We hebben ten slotte net (bijna) iedereen zo ver gekregen om de witte driekwartlegging ritueel te verbranden.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites