Zo draag je lente trends in de winter!

En blijf je lekker warm

Hoewel we nog volop in de winter zitten zitten, zijn de lente trends al bekend. Felle Bloemenprintjes, printjes, peak-a-boo en platforms worden het deze lente. Maar je hoeft natuurlijk niet te wachten voor de lente om dit te kunnen rocken, want met een paar aanpassingen zijn deze trends helemaal winter approved. Here’s how...

Floral

Bloemenprintjes is een trend die we iedere lente wel zien terugkomen (niets nieuws dus). Om het in de winter te dragen kan je natuurlijk ook gewoon een floral blousje aandoen, maar voor iedereen die niet kan wachten om bloemenjurkje te dragen, doe er gewoon een dikke trui over en je hebt een bloemenjurk winter edition!

 

Printjes

Het mixen en matchen van printjes is helemaal hot in 2017. Printjes broek, trui, alles mag! Zijn prints on prints nieuw voor jou? Zo mix je printjes als een pro!

Peak-a-boo

Warm blijven of er trendy uitzien? Nou, allebei natuurlijk. Je kunt namelijk gewoon een beetje vals spelen door er laagjes onder te dragen. Een ripped jeans kun je supergaaf stylen met een fishnet panty. En dit zullen we veel gaan zien in de lente! (Nee hoor, netpanty’s zijn al lang niet meer ordi!) Maar wij vinden het nog net iets te koud voor een netpanty, want heel veel warmte geeft deze panty niet! Je kan er bijvoorbeeld nog een extra laagje onder dragen zoals een zwarte panty van 20 denier.


 

Miss sunshine

Deze trend is super simpel: vervang je grijze sweater gewoon met een felgekleurde. Want, hoewel de zon nog even op zich laat wachten, kun jij de dag toch wat brighter maken met een pop of color. 


 

Platforms

Je gaat nieuwe hoogtes bereiken in 2017, want platforms komen helemaal terug. Platform gympen zijn natuurlijk een optie, maar waarom ga je all out met wat platform heels? Draag ze met sokken om lekker warm te blijven.


 

Dit zijn de andere trends van 2017!
De lingerietrend die je niet aan zag komen
>Dit zijn de modetrends voor 2017
>Dit zijn de interieurtrends van 2017

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites