5 lingerie regels die iedere vrouw zou moeten weten

Rules for the perfect lingerie!

Je weet vast nog goed wanneer je voor het eerst een bh kocht. Waarschijnlijk met je moeder bij een speciaalzaak. Je lichaam werd opgemeten en je kreeg je allereerste bh. Voor je moeder was dit waarschijnlijk ‘een moment’, jij wilde gewoon naar huis. Sindsdien kocht je leuke bh’tjes die je tegenkwam in verschillende winkels. Het ging er vooral om dat ze er leuk uitzien. Maar nu je weer wat ouder bent, is het tijd om eens goed in de onderbroeken te duiken. Dit zijn de vijf lingerie regels die iedere vrouw zou moeten weten

1. Draag lingerie voor jezelf

En niet voor hem. Natuurlijk vinden mannen het sexy als jij een mooi setje aan hebt, maar lingerie is echt iets voor jezelf. Jij moet je er goed in voelen en er zelfverzekerd door worden. Want als jij een mooi setje aan hebt, dan straal je dit ook uit. That’s for sure! 

2. Matching is winning

Een fout die je absoluut niet zou moeten maken: twee verschillende kleuren dragen. Draag altijd dezelfde kleur beha als de kleur van je string of je hipster. Je draagt toch ook niet twee verschillende kleuren schoenen? It’s just not done.

Lastig? Probeer dan vast te houden aan een kleur. Bijvoorbeeld zwart of wit. Op die manier kan je iedere zwarte hipster combineren met je zwarte bralette. Zo wordt je lingerie collectie opeens een stuk groter (en makkelijker). Eens in de zoveel tijd kan je natuurlijk ook een knalkleur lingerie voor jezelf kopen.

3. Ga voor kwaliteit

Laten we heel even eerlijk tegen elkaar zijn. Hoeveel beha’s heb jij in je kast liggen? En hoeveel draag je er? Precies. Jij hebt waarschijnlijk zo’n twintig bh’s en draagt er maar drie. We’re guilty too. Meestal zijn dit ook de setjes met de beste kwaliteit, toch? En daarom gaat kwaliteit boven kwantiteit. Dus je mag best eens investeren in een mooi setje. Drie om precies te zijn.

4. Sneak peek

Laat wat van je lingerie zien in je outfit. Onthul bijvoorbeeld een beetje kant onder een mooie top of onder een blouse. Of draag een mooie bralette onder een shine through top. Heb je deze bralettes al gezien? Een beetje kant kan echt een update geven aan je look. Het staat subtiel, maar toch sexy. Laat ook zeker niet te veel zien, houd het subtiel, dan staat het stijlvol én sexy!

5. Het is een essential

Wist je dat Franse vrouwen wel 20 procent van hun kleding shopping geld aan lingerie besteden? Daar zouden we iets van kunnen leren. Een mooie outfit is belangrijk. Mensen kijken het eerst naar je kleding. You are what you wear. De kleding die je draagt bepaalt je uitstraling maar het gene wat je ónder je kleding draagt, daar gaat het ook om. Met een mooi setje voel je je echt wel zekerder. Als je je goed voelt door mooie lingerie, heb je jouw doel bereikt. Probeer verschillende lingerie stijlen uit om erachter te kijken wat je het mooist vindt staan. Hier hebben we tips om erachter te komen wat het mooist bij je lichaamstype past!

Draag je witte kleding?
Dan kan je deze lingerie het best onder je top of blouse dragen

Meer lezen
Dit zijn de allertofste lingeriemerken OOIT
Zo berg je je lingerie op

PHOTO CREDITS: KIRSTYFLEMING

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites