SCIENCE SAYS: mannen met een buikje zijn populairder

Vind jij een ''daddy body'' ook aantrekkelijker?

Eerlijk is eerlijk, als wij vrouwen het voor het uitkiezen hadden en de ideale man mochten meevragen op date, zouden de meeste van ons een man met een mooie strakke buik (een sixpack is ook niet vervelend) en brede armen kiezen.

Toch blijkt het zo te zijn dat mannen met een buikje en een paar kilootjes meer, vergeleken met dunne of lange mannen 2,5 keer meer kans op een match hebben op online dating apps. Echt waar!

Dad bod

The Inner Circle deed een onderzoek onder 2.000 Nederlandse gebruikers van de datingapp en ontdekte dat mannen met een bierbuikje dus echt meer kans hadden op een match. Een ”dad bod”, ofwel ”daddy body” blijkt door vrouwen behoorlijk aantrekkelijk gevonden te worden. What about you? Mannen met een daddy body hebben een klein buikje waarbij de buikspieren niet zichtbaar zijn en hebben vaak ook wat borsthaar.

Meer onderzoek

De gemiddelde man met een lengte van 1,84 scoort het beste wat matches betreft, mannen die korter zijn dan 1,78 daarentegen niet. Mannen met een leeftijd van 34 krijgen de meeste likes op social media en mannen met een mooie verzorgde stoppelbaard ook.

Uit het onderzoek van The Inner Cicle blijkt ook dat Nederlandse vrouwen vaker het initiatief nemen tijdens een date. In Amsterdam neemt 32 procent van de vrouwen het voortouw tijdens een date door het gesprek te beginnen. In Londen neemt maar 18 procent van de vrouwen het voortouw en in Parijs maar 8 procent. We zijn dus lekker bezig!

 

Slaagt een shopsessie met jouw man vaak ook niet helemaal?
Dit is dus waarom mannen kopen en vrouwen shoppen
Ga je samen op reis met je lover dit jaar?
> Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes
 PHOTO CREDITS: UNIVERSAL PICTURES

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites